screenshot
NIKAKO DA GA KRENE

'LUDI IRAC' SE PRISJETIO OBLJETNICE PRVOG MEČA PROTIV DIAZA Conor McGregor u svom stilu: 'Svaka budala može nešto učiniti jednom…'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2019. 17:28

Prošlo je točno tri godine i jedan dan od legendarnog prvog meča između Conora McGregora i Natea Diaza koji se dogodio na UFC-u 196, prenosi Fight site.

Osim UFC-a, koji se na društvenim mrežama prisjetio dvoboja koji je obilježio posljednjih nekoliko godina kompanije, poraza od Diaza se sjetio i sam Conor McGregor. On je na godišnjicu objavio kratak video meča također na društvenim kanalima te je napisao:

“Kakva sekvenca. To je bila jedna od najluđih borbi ikada. Također je to bilo rođenje McGregor FAST-a! Revanš je izglasan kao najbolja borba u povijesti UFC-a. Pred kraj sam se malo opustio. Obožavam ovu igru. Ovo je tek treći financijski prihod trenutačno za mene, pa ovo radim samo zato jer to volim.”

“Fascinantno je gledati ovaj moj poraz. A onda gledati kako sam se vratio. Uvijek se možete vratiti. Svatko može nešto napraviti jednom, ali pitanje je možeš li to učiniti dva puta. Zato sam uvijek htio poduplati svoje pojaseve. Svaka budala može nešto napraviti jednom!”

Ovo “svaka budala” se odnosi naravno na Natea Diaza koji je poražen u revanšu koji se dogodio iste godine. Tada je u meču koji je otišao na pet rundi “Notorious” slavio većinskom odlukom sudaca. Doduše, ista ta odluka je mogla otići i na drugu stranu.

Hoćemo li vidjeti trilogiju ili nećemo, tek je za saznati u narednim mjesecima i godinama. Diaza nismo vidjeli u akciji još od revanša, a Irac je nedavno poražen od Khabiba Nurmagomedova.

Linker
25. travanj 2024 08:36