Screenshot / Instagram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

LUDI MCGREGOR 'NAPAO' I OCA SVOG IDUĆEG PROTIVNIKA 'Vidim te, skrivaš se iza lažnog respekta kao i tvoj srednji sin. Drhtajuće kukavice, to ste vi'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.08.2018. u 09:06

 • UFC 229 donijeti će prvi UFC nastup Khabiba Nurmagomedova na kojem će biti prisutan njegov otac Abdulmanap. Conor McGregor o glavi obitelji Nurmagomedov baš i nema lijepo mišljenje, prenosi Fight site.

  To je posebno zanimljivo ako znamo da je Abdulmanap u posljednje vrijeme o McGregoru govorio s respektom, no čini se da se Ircu upravo to nije svidjelo. Barem tako možemo zaključiti po njegovoj objavi na Instagramu.

  Tamo je fotografija u čijoj se pozadini nalazi Khabib Nurmagomedov, a Conor je njegovog oca u objavi i označio.

  “Abdulmanap Nurmagomedov, vidim te. Sakrivaš se iza lažnog respekta. Kao i tvoj srednji sin. Drhtajuće kukavice, to ste vi”, napisao je McGregor ispod fotografije.

   

  Otac UFC-ovog prvaka do sada je imao velikih problema s vizom, odnosno niti jednom ju nije uspio ishodio da bi bio prisutan na američkim borbama svog sina. To se promijenilo prije nekoliko dana, kada je osobno predsjednik Donald Trump odobrio Abdulmanapovu vizu.

  Abdulmanap je inače glavni trener cijele obitelji Nurmagomedov, odnosno svojih sinova, kao i sinova svoja tri brata te iste trenira od malih nogu, no isto tako i odgaja, budući da su svi živjeli i školovali se u istoj kući.

  Iz drugih medija