Zagreb, 150313.
Arena Zagreb.
Kickboxing K-1 World GP Final turnir.
Prvi put u povijesti K-1 finale odrzava se izvan Japana, i to u Zagrebu.
Mec izmedju Mirka Filipovica i Pavela Zuravljeva.
Na fotografiji: Mirko Filipovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

TREBA ZNATI KAD JE DOSTA

MIRKO FILIPOVIĆ GOSTOVAO U MMA HOURU Amerikancima je otkrio zašto je odlučio otići zauvijek i što će mu najviše nedostajati

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 10.01.2017. u 11:17

 • Mirko Filipović (42) je gostovao u MMA Houru kod Ariela Helwanija. Tamo je opet objasnio zašto se odlučio na povlačenje.

  Iako je Filipović i ranije najavljivao kraj karijere, čini se kako i sam Helwani vjeruje da nakon ove objave više neće biti povratka u ring.

  "U meni će uvijek biti vatre, to ne može nitko izbiti iz mene, no nekada moraš reći da je dosta. Obitelj je isto veliki faktor u tome, jer ne želim doživjeti da moj sin gleda kako me netko nokautira i završavam na podu kao što sam ja napravio King Mou ili Aliakbariju. Previše je tu stresa, ne samo za mene nego za cijelu obitelj", objasnio je Filipović.

  Hrvatski 'gladijator' upitan je i što će raditi dalje u životu?

   

  "Ne znam, ali ću sigurno ostati u sportu jer me to usrećuje i ne mogu zamisliti dan bez treninga. Neću biti trener u klasičnom obliku, niti sam osoba koja ima strpljenja pokrenuti svoj klub...Ostat ću u sportu kroz seminare, jer je to nešto što me zanima i veseli".

  Onda je otkrio što će mu najviše nedostajati.

  "Neke će to začuditi, ali trening kampovi jer je to vrijeme kad se družim s ekipom. Teško treniramo, ali je tu puno šale i zabave".