screenshot
NASTUP NA POLARIS 8

MIRKOV JAPANSKI TRENING PARTNER DOGOVORIO SJAJAN NASTUP PA POSLAO PORUKU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA 'Ovu borbu za Hrvatsku! Ajmo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2018. 12:52

Satoshi Ishii nastavlja svoju izuzetno aktivnu borilačku jesen. Nakon što je ugovorio borbu za teškaški SBC pojas, sada je osigurao još jedan zanimljiv grappling nastup. 9. prosinca odlazi na Polaris 8, gdje ga čeka Dan Strauss, prenosi Fight site.

Ishii se u posljednje vrijeme aktivno vratio grapplingu putem Quinteta, budući da je nastupio na sva tri dosadašnja njihova eventa. Posebno je zanimljiv bio ovaj posljednji, na kojem je u revijalnoj borbi savladao Franka Mira te mu je vjerojatno taj nastup osigurao poziv u elitni Polaris.

Nastupiti će 9. prosinca na osmom eventu ove grappling promocije i to u “superfightu” bez ograničenja težine, a protivnik mu je jedan od najboljih američkih grapplera, Dan Strauss. U pitanju je dugogodišnji sudionik svih najvećih grappling natjecanja i pobjednik prvog Quinteta, gdje je nastupao upravo za tim Polarisa, promocije u kojoj će odraditi grappling okršaj s japansko-hrvatskim borcem.

Event se održava u Cardiffu, a Ishii je putem Instagrama najavio kako će se u Walesu boriti za Hrvatsku.

Samo osam dana prije ovog nastupa, Ishii će napasti teškaški pojas SBC promocije u borbi protiv iskusnog Tonya Lopeza.

Linker
25. travanj 2024 23:16