Screenshot
ISPECI PA RECI

155 KILOGRAMA TEŠKA NFL ZVIJEZDA ISPALILA BISER DANA 'Uništio bi ih sve, porazbijao sve redom, uključujući Stipu Miočića!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2018. 09:10

Nova sportska osoba na listi onih koji su uvjereni da mogu bez problema postati MMA borci svjetske klase je obrambeni igrač momčadi američkog nogometa, New York Giantsa, Damon “Snacks” Harrison. Čak misli da mu ne bi trebalo puno treninga da dođe do svjetskog vrha, piše Fight Site.

Ovaj 29-godišnji momak je po posljednjih službenim podacima visok 191 centimetar i težak je čak 155 kilograma. Unatoč toj konstituciji, izuzetno je eksplozivan i posjeduje sjajan refleks, što da svakako čini pravom defenzivnom MMA zvijezdom. No, on je uvjeren da ima sve što mu je potrebno i da bude vrhunski borac. Odnosno da mu nedostaje tek nešto malo treninga.

“Ne želim reći kako je to što rade lako, jer niti jedan sport nije lak i u svakom je potrebno rada, no uvjeren sam da bih uz malo treninga bez problema prošao kroz sve svjetske teškaše te da bih postao prvak. Da provodim vremena u dvorani kao oni, ne sumnjam da bih vrlo brzo porazbijao tamo sve redom. Uvjeren sam da je Stipe Miočić prava zvijer, no prebio bih ga. Samo bi mi trebalo treninga i to je to. Znam jako dobro udariti i imam sve što je potrebno za baviti se borilačkim sportom”, rekao je Harrison novinaru TMZ-a, koji ga je upitao je li razmišljao možda se baviti borilačkim sportom nakon završetka karijere, kao što su neki njegovi kolege već učinili te što misli o tome koliko bi dobar bio.

Harrisonu ipak trenutno ne bi dobro došao odlazak u MMA, barem sa financijske strane, budući da je 2016. godine potpisao petogodišnji ugovor koji bi mu trebao osigurati 46.5 milijuna dolara za to vrijeme. Uostalom, osim što bi morao trenirati, trebao bi se posvetiti i skidanju velikog broja kilograma, a teško je očekivao da bi nakon toga bio jednako čvrst i snažan kao što je sada, što su mnogi NFL napadači imali priliku osjetiti na svojoj koži.

Linker
19. travanj 2024 14:26