(Screenshot Twitter)
KONAČNO SE OGLASIO

BIVŠI TEŠKAŠKI PRVAK SVIJETA OBJASNIO PREDAJU BORBE KOJA JE ŠOKIRALA NAVIJAČE Evo što se skriva iza jednog od najtežih poraza legendarnog Amerikanca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2018. 14:12

Prošlog petak, u sunaslovnoj borbi prve Bellatorove priredbe na Havajima, bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Frank Mir je poražen od Javya Ayale. Iako je Mir krenuo jako dobro u ovaj meč, u drugoj rundi je doslovno skršen pa je na koncu morao tapkati na udarce.

Dugo se nije oglašavao, a onda smo saznali detalje jednog od najtežih poraza za ovog majstora “grapplinga” u čitavoj karijeri.

Novinar Richard Hunter je otkrio kako je Mir zapravo tapkao jer je shvatio da mu je puknula čeljust. Uzrok pucanja je činjenica da je dobar dio druge runde bio bez gume za zube koja je ranije ispala. Kada je shvatio težinu ozljede, odlučio je predati meč, piše Fight Site.

“Također mi je rekao da je tijekom meča mislio da je problem samo s njegovim umjetnim zubima, koje je pokušao povući prema van kako bi nastavio meč. No, kada je bol postala prevelika, nije mogao izdržati. Ovo je gadan sport ekipa”, dodao je Hunter.

Sinoć se Mir obratio svojim fanovima na Facebooku te je tako prekinuo šutnju od nekoliko dana. Očito mu je trebalo neko vrijeme da mu se emocije slegnu. U emotivnoj izjavi se osvrnuo na poraz, a uz riječi je objavio fotografiju sa svojom kćerkom.

“Ovo je život borca. Hvala svima na potpori i porukama. To mi mnogo znači. Hvala i Bellatoru i Javyju Ayali kojem želim sve najbolje u karijeri. Stvari su malo izmakle kontroli, ali ja sam već naučio kako ići samo prema naprijed”, stoji u poruci Franka Mira.

39-godišnji Mir sada ima četiri poraza zaredom. Redom su ga pobjeđivali Arlovski, Hunt, Emelianenko i sada Ayala. Ukupno u karijeri ima sve skromnijih 18-13.

Linker
23. travanj 2024 11:35