Emelianenko Fedor, the Winner of the PRIDE Heavy Weight Title Match (Photo by Tomokazu Tazawa/Getty Images)
Tomokazu Tazawa/Getty Images

BELLATOR 180

BORILAČKI SPEKTAKL U MADISON SQUARE GARDENU Sve oči bit će uprte u njih: Okršaj slavnog Fedora i Mitrionea zasjenio glavnu borbu večeri

AUTOR:
  • Edi Džindo

 • OBJAVLJENO:
 • 24.06.2017. u 23:18

 • Bellator zaista cilja visoko, u noći sa subote na nedjelju održava se vjerojatno i najveći događaj u povijesti druge najveće američke MMA organizacije. U najpoznatijoj svjetskoj dvorani Madison Square Gardenu održat će 180. Bellator, a u glavnoj borbi će se sresti temperamentni dvojac Chael Sonnen (28-15) i Wanderlei Silva (35-12).

  Obojica su, očekivano, već na sučeljavanju pokazali svoju narav. Tek nekoliko sekundi nakon što su se našli oči u oči Sonnen i Silva su se počeli naguravati, stvorivši još veće zanimanje za glavnu borbu.

  Svaka čast glavnoj borbi, ali na priredbi u New Yorku sve će oči biti uprte u povratak velikog Fedora Emelianenka (36-4), koji će ući u kavez s još jednim velikim imenom teške kategorije Mattom Mitrioneom (11-5).

   

  Podsjetimo, veliki Fedor se posljednji put borio prije nešto više od godinu dana kad je svladao Fabija Maldonada u najmanju ruku upitnom odlukom sudaca, nakon što je Maldonado dominirao Fedora tokom cijele borbe.

  Možemo se nadati da ćemo u rano nedjeljno jutro ponovo moći vidjeti onog starog Fedora, a takav se i čini s velikom količinom samopouzdanja koju je imao na sučeljavanju.