Steve Marcus / REUTERS
CIRKUS POČINJE

ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA Dogovoren novi veliki meč Conora McGregora, borit će se već ove godine!? 'Vjerujem da se radi o 100 posto sigurnoj stvari'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2017. 15:55

BJJ legenda, a ujedno i “grappling” trener privremenog novopečenog UFC prvaka u lakoj kategoriji Tonyja Fergusona, Eddie Bravo, je potvrdio informaciju da će upravo “El Cucuy” biti sljedeći protivnik Conora McGregora, prenosi Fight Site.

Gostujući na BJPenn radiju, osnivač “10th Planet” BJJ gyma je izjavio kako vjeruje da je Ferguson sada atraktivniji protivnik od Natea Diaza, koji je bio relativno sigurna oklada kada govorimo o sljedećem “potezu” Irca.

“Vjerujem da se radi o 100 posto sigurnoj stvari, prema onome što je Dana White rekao. Ljudi govore da će se Conor sigurno boriti protiv Natea, no činjenica jest da Dana White nikada nije taj meč javno niti spomenuo. A očito je da oko tog meča nije bilo nikakvih dogovora i nikakvih pregovora. To je potpuno internet sranje. Dana je naglasio da se Conor mora boriti protiv Tonyja ili da mora napustiti pojas. A Conor nikada do sada nije bježao od nekog meča. Rekao bih da su šanse 99 posto da će se ovaj meč dogoditi”, poručio je čovjek koji je izmislio nekoliko BJJ poteza poput “twistera” ili “rubber guarda”.

Bravo vjeruje da bi se meč mogao dogoditi još u 2017. godini. Tony je očito spreman!

“Nisam siguran. Ali vjerujem da je Tony spreman. Prema onome što je rekao u intervjuima, on je spreman za meč do kraja godine. Možda bi priredba na Staru godinu bila dobra ideja. Zar ne? To je borba koja se mora dogoditi! El Cucuy protiv Conora McGregora. Pa to je jeben meč. To je najbolja moguća opcija”, zaključio je legendarni trener.

Linker
19. travanj 2024 05:53