Screenshot

UDARIO NA 'HRVATSKU STIJENU'

CIJELI SVIJET SE DIVI NEVJEROJATNOM MIOČIĆU OSIM NJEGA Stipe nije nikakav faktor! Natjerat ću sve vas koji mu se divite da pojedete svoje riječi!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.05.2017. u 23:03

 • Stipe Miočić po drugi je put obranio titulu UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji nokautiravši Juniora dos Santosa u prvoj rundi, a odmah nakon velike pobjede u Dallasu - počela su nagađanja - tko će biti njegov sljedeći protivnik?

  Naše gore list posljednjih je godina nanizao pobjede protiv uglednih protivnika, nokautirao je Hunta, Arlovskog, Werduma, Overeema i Dos Santosa, a borilački svijet sada s pravom priželjkuje borbu protiv bivšeg prvaka Caina Velasqueza, koji se nameće kao logičan sljedeći protivnik.

   

  Međutim, uz američkog borca meksičkih korijena nameće se i druga opcija, francusko-kamerunski borac Francis Ngannou, koji, za razliku od ostatka borilačkog svijeta očito nije impresioniran Stipinom pobjedom.

  Odmah nakon meča u Dallasu, popularni je 'Predator' prilično drsko putem Twittera komentirao Miočićev nastup protiv Dos Santosa.

  "Stipe za mene nije nikakav faktor! LOL ;) Svima vama koji podržavate Stipu i govorite ‘VAU’.... Kada se meč sa mnom dogodi, natjerat ću vas da pojedete svoje riječi! #thepredator", napisao je Ngannoua.

  Hrabro, nema što...