Screenshot YouTube
'IŠAO JE ZA MNOM NA WC, DOSLOVNO!'

CRO COP OTKRIO 'Nelson je prijetio okolo da će donijeti oružje, policija mu je pretražila sobu. A u meču mi se dogodila najbizarnija stvar u karijeri'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. veljača 2019. 22:39

Mirko Filipović bodovnom je odlukom sudaca pobijedio Roya Nelsona u američkom Uncasvilleu na priredbi Bellator 216.

Suci su presudili 30-27, 29-28 i 29-28 u korist hrvatskog borca koji se tako osvetio Amerikancu za poraz iz 2011. godine i stigao do 38. pobjede u karijeri.

Dok se Nelson nakon poraza u više navrata oglasio putem Instagrama, Cro Cop se povodom meča oglasio na Facebooku u večernjim satima i poslao poruku navijačima. U nastavku njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

"Hvala na porukama koje ste mi slali uoči i nakon meča, od srca hvala. Borbu ste vidjeli i neću ju previše komentirati. Nelson je tvrd i težak borac za svakoga. Nakon borbe je radio nepotreban cirkus, ali šta je tu je. Žalio se na sve i svašta, komisiji je čak prijavio da su mi noge bile skliske?!, pa su došli za mnom u svlačionicu predstavnici Atletske komisije i pregledali me?! iako sam od ulaska u arenu do kraja borbe uz sebe neprekidno imao predstavnika Atletske komisije koji je doslovno išao u wc za mnom, i bio sam detaljno pregledan uoči izlaska u borilište. Ali su se i oni smijali a jedan od njih kaže, ma Nelson je takav, stalno cirkusi sa njim. Na jednoj priredbi nas hvali da smo najbolji na svijetu a na drugoj da smo najgore smeće. Nakon toga je Nelson prijetio okolo i to čak da će donijeti oružje, ne znam kome je to bilo upućeno ali je stigla policija i pretražila mu sobu. Nema zaje*ancije sa policijom ovdje. Nakon svega mi je ipak poslao poruku i čestitao na pobjedi i zatražio novu borbu. Odgovorio sam mu ‘zašto ne?’, ali to nije do mene, a nisam siguran u njegov status u Bellatoru nakon svega ovoga. I još nešto, u meču se dogodila najbizarnija stvar u mojoj karijeri. U jednom klinču dok sam ga drzao na ogradi lik me ugrize za prst!! Zagriz je bio preko gume za zube što je naravno ublazilo jačinu ugriza, ali da i to nekome može pasti na pamet, nisam znao do sinoć, pozdrav!!

Linker
27. travanj 2024 02:54