Zagreb, 080314.
Arena Zagreb, Laniste.
Borilacki spektakl Glory 14.
Na fotografiji: Filipovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

TRILOGIJA

CRO COP SE VRATIO IZ JAPANA I NAJAVIO VELIKI FIGHT KOJEG SVI JEDVA ČEKAJU 'Sve je to zakuhao Wanderlei kada me ničim izazvan sam prozvao'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.09.2016. u 22:24

 • Mirko Filipović vratio se iz Japana i ekskluzivno za Dnevnik Nove TV najavio kako ga 29. prosinca čeka meč s legendarnim Vanderleijom Silvom.

  -Zadovoljstvo mi je bilo nastupiti, stvarno je bilo prekrasno, kao u zlatna vremena PRIDE-a. Sve je bilo isto, onaj 'stage', način na koji to rade, isti stav, ona legendarna najavljivačica... Ma stvarno je bilo prekrasno, osjećao sam se kao nikada u karijeri - kazao je Cro Cop.

  Najavili ste da će borba protiv Myunga biti brzo gotova ako borba ode u parter. To ste i ostvarili.
  - Jesam! Ruku na srce ne treba sada glorificirati tu pobjedu, usprkos što je 11 godina mlađi i praktički je u naponu snage, teži je od mene desetak kilograma, ali nije on suparnik od kojeg bi ja trebao zazirati. Nije ovo pobjeda s kojom bi se trebao previše kititi, da budemo na čisto. Ali, nakon godinu i pol pauze, ovo mi je lijepo zagrijavanje.

   

  Je li „show“ s pozivom Wanderleija Silve bio planiran ili ste to napravili spontano?

  - Ništa se tu ne događa spontano na takav način. Zapravo, sve je to zakuhao Wanderlei sa svojim prozivanjem na press konferenciji ljetos, kada me ničim izazvan sam prozvao i rekao da se želi samnom boriti, što je naravno organizatoru super došlo i naravno da su mi sugerirali da ne bi bilo loše da prozovem Wanderleija. Znate i sami da ja to nikada ne bih radio. Kad sam ja prozivao bilo kojeg borca?

  Jeste li poslije popričali s Wanderleijem?
  - Ne, on se odmah prebaci u nekakav svoj ratnički mod, ne želi me vidjeti ni mrtvog, takav je valjda.

  Znači imamo trilogiju Wanderlei – Cro Cop 29. prosinca?
  - Tako je - odgovorio je Cro Cop, koji je za kraj prokomentirao ostale borbe ii borce, mlade lavove koji su nastupili na Rizinovom Grand Prixu.

   

  Iz drugih medija