screenshot youtube
BOLAN UDARAC

DANA WHITE I DRUŠTVO NISU IMALI DOVOLJNO JAK ODGOVOR Slavni UFC doživio najveći poraz u nadmetanju s konkurencijom

Piše: Edi DžindoObjavljeno: 21. prosinac 2018. 12:06

Bellator već tri godine u nizu svoje najveće evente odrađuje u sličnom terminu, krajem siječnja. Ove je godine to Bellator 214 priredba 26. siječnja na kojoj se očekuje megameč između Fjodora Jemeljanenka i Ryana Badera u finalu turnira za upražnjeni teškaški pojas.

Bilo je predviđeno da tu organizacija Scotta Cookera neće imati nikakvu konkurenciju, no isprva se u priču umiješao UFC iz kojega su nakon objave iz Bellatora najavili UFC 233 priredbu na isti datum te objavili dva velika okršaja: borbu TJ Dillashawa i Henryja Cejuda za pojas u muhi kao glavnu borbu te UFC debi Bena Askrena protiv Robbieja Lawlera kao sunaslovnu borbu.

Iz Bellatora se nisu previše brinuli jer je njihova priredba preko DAZN-a i Paramounta besplatna za gledanje, dok se UFC-ova priredba naplaćuje. Moraš imati baš nešto posebno kako bi nadmašio besplatnu borbu Fjodora Jemeljanenka za teškaški pojas, a Dana White i društvo to nisu imali, pa su stoga objavili kako se datum UFC 233 priredbe mijenja. Novi datum još nije poznat, a dok to saznaju, u UFC-u mogu umirati od sramote uz naslađivanja prvog čovjeka Bellatora, Scotta Cookera, u povodu zasigurno najveće dosadašnje pobjede druge najjače svjetske MMA organizacije nad najjačom.

- Svatko ima svoj posao i svatko ima način na koji ga vodi. Mi priredbe oko tog datuma radimo već tri godine i oni su to znali. Pokušali su napraviti nešto taj dan i nije im uspjelo. Znate što? Mislim kako su u ovom slučaju ostali bez streljiva - ponosno kaže Cooker, a kako i ne bi kad je Bellator u znatnom uzletu.

Linker
25. travanj 2024 03:29