Screenshot

NA NJEMU JE RED

DANA WHITE OŠTRO ODGOVORIO VELIKOM FLOYDU MAYWEATHERU: 'Morat će doći k nama i dobiti svoju porciju batina. Gle, zaradit ćeš puno love, ali...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 19.11.2018. u 08:32

 • Nedavno je u razgovoru za TMZ Floyd Mayweather Jr. otkrio kako mu je UFC prišao s idejom o borbi protiv Khabiba Nurmagomedova, a sada je na njegove riječi iz tog razgovora reagirao Dana White, piše Fight Site.

  “Mora to biti boksački meč. Druge nema. Ja određujem gdje i kada. Bit će prema mojim pravilima. Ja sam Floyd ‘Money’ Mayweather. Čak i da se meč ne dogodi, meni je to u redu. Ja imam sjajan život. Imam kuće po Los Angelesu, umirovljen sam i dalje živim sjajan život”, govorio je prije nekoliko dana boksački velikan.

  Jednom kada je čuo za njegov stav, predsjednik UFC-a jasno je poručio – “Odgovor je – NE!’

  Screenshot / Instagram
   

  Naime, White smatra da ova borba dolazi u obzir samo ako Floyd dođe k njima u Octagon. Dana vjeruje kako je sada red na Mayweatheru budući da je UFC već jednom prigodom sa svojom zvijezdom stigao na njegov teren. Naravno, pričamo o Conoru McGregoru i boksačkom meču iz kolovoza ove godine koji je prekidom u 10. rundi otišao na stranu neporaženog boksača.

  “Mi smo već jednom došli u ring… Zašto uvijek želi boksati? Svaki put želi samo boksati. No, želiš li se boriti? Želiš li zaraditi 150 milijuna. Onda dođi k nama po batine”, izravan je bio White.

  Tagovi
  Iz drugih medija