UFC President Dana White (L) and Conor McGregor of Ireland listen to a question from a reporter during a news conference in Las Vegas, Nevada U.S. on August 23, 2017. REUTERS/Las Vegas Sun/Steve Marcus
REUTERS/Las Vegas Sun/Steve Marcus

DANA WHITE OTKRIO ŠTO SPREMA CONORU MCGREGORU 'Pa Conor se borio protiv svih najboljih! Ako se njih dvojica žele međusobno boriti, ja sam za'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 08.02.2019. u 15:14

 • Čini se kako je UFC i konačno prelomio – žele organizirati meč između Conora McGregora i Donalda Cerronea ovog ljeta, piše Fight Site.

  Nakon press konferencije koja je noćas održana u Melbourneu povodom UFC-a 234, White je odgovarao na dodatna pitanja novinara koja se nisu ticala prvog PPV eventa godine. Očekivano, pripadnike sedme sile je zanimalo što je sljedeće za Conora McGregora koji je riješio probleme s Komisijom u Nevadi i može se vratiti u Octagon.

  “Volio bih vidjeti Conora kako se borio ovog ljeta. Conor i Cerrone se žele međusobno boriti, obojica su to zaslužili”, odgovara čelnik UFC-a i dodaje:

  “Kauboj će se boriti protiv bilo koga, nije bitno koga stavimo ispred njega. Ako bacimo mladog ubojicu Hernandeza, nije problem. Cerrone je ‘underdog’ u tom meču, ali će svejedno odraditi to na način na koji je odradio. A Conor se borio protiv svih najboljih protivnika. Ako se njih dvojica žele međusobno boriti, ja sam za!”

  Screenshot
   

  Ako je White za, a Cerrone i McGregor su se praktički već dogovorili oko međusobnog meča putem društvenih mreža, jasno je da su pregovori već započeli. Možda su već i odmaknuli, a moguće je čak i da su okončani, samo nas elitna promocija drži u mraku do objave službene informacije.

  Irac se može boriti već krajem travnja, no realnija opcija je srpanj i tradicionalni UFC-ov vikend u Las Vegasu. Za sada nema nikakvih potvrda ovakvih planova, osim Whitovih riječi da “želi vidjeti Conora ovog ljeta”.

  Iz drugih medija