Screenshot
BIZARNO

DOBIVAO PRIJETNJE SMRĆU NAKON POVIJESNE POBJEDE STIPE MIOČIĆA 'Dođite, mamu vam vašu! U UFC-ovoj dvorani sam utorkom u 14:00 sati i četvrtkom...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. svibanj 2018. 17:33

Trener UFC fenomena Francisa Ngannoua Dewey Cooper je involviran u borilački sport više od dvadeset godina. Nikada nije dobivao prijetnje smrću sve do meča izmešu Ngannoua i Miočića i teškog poraza za kamerunskog nokautera. Što se događalo i tko mu je prijetio smrću, otkrio je u intervjuu za MMAJunkie. Prijetnje je uglavnom primao preko društvenih mreža i to uglavnom Instagrama, piše Fight Site.

“Odgovorio sam na svaku. Do posljednje. Nek odjebu! Nalazim se u One Kick’s Gymu utorkom, četvrtkom i subotom. U Mayweatherovoj dvorani sam ponedjeljkom, srijedom i petkom. U UFC-ovoj dvorani sam utorkom u 14:00 sati i četvrtkom. Dođite ovdje, pa probajte. Mamu vam vašu”, bijesan je Cooper i prijeti onima koji su prijetili njemu.

Ovo nije prvi put da je Cooper bio involviran kao trener u velikim mečevima koji donose mnogo medijskog pritiska. Ranije je trenirao i Jesseja Vargasa za meč protiv Mannyja Pacquiaoa za WBO titulu prvaka svijeta. No, ovo je prvi puta da mu fanovi nezadovoljni rezultatom prijete jer smatraju da nije dobro pripremio borca – ovaj put Francisa Ngannoua.

“Mene to ne smeta. Ako me želite vrijeđati, ja ću vas vrijeđati natrag. Mene nije briga, čak i ako sam u Bijeloj kući i pričam s predsjednikom. Ne zanima me jel sam u bolnici i moja djevojka rađa. Ako si me vrijeđao, ja ću te vrijeđati natrag”, dodaje životopisni trener za stojku.

Iako je glavni Ngannouav trener Fernando Lopez, kada je Ngannou stigao u SAD živjeti i trenirati, stručnom timu se pridružio i Cooper. Fanovi su trenerima kamerunske zvijeri zamjerili što je bio fizički nedovoljno dobro spreman i što je “riknuo” već nakon prve runde.

“Ja sam sljedbenik Malcoma X. Vjerujem u onu: oko za oko, zub za zub. I tako će biti do kada umrem. Ali inače sam najfiniji i najdraži čovjek na svijetu. Ali nisam neki jebeni papak. Ne želim da me nitko omalovažava i vrijeđa. Tko to bude radio, platit će”, prijeti na kraju.

Ngannoua nakon prvog poraza u Octagonu sada čeka obračun protiv Derricka Lewisa. Dvojac će ukrstiti rukavice na UFC-u 226 8. srpnja u Las Vegasu.

Linker
19. travanj 2024 08:43