Screenshot: Facebook

NAŠE GORE LIST

DRUGA STRANA ŽIVOTA HRVATSKE SENZACIJE Svjetski je prvak, zarađuje milijune, a po danu čisti zahode i briše podove!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.12.2016. u 15:34

 • Stipe Miočić zaista je jedan poseban tip. Svjetski prvak UFC-ove teške kategorije priznao je za MMA Junkie kako se njegov život nakon osvajanja pojasa nije previše promijenio. Barem ne kad su dnevne obaveze i posao u pitanju.

  Iako je već jednom obranio pojas prvaka i jedna je od zvijezda UFC-a s milijunskom zaradom, i dalje radi kao vatrogasac u svojoj postaji u Clevelandu, a tamo se, izgleda, još uvijek mora dokazivati.

  "Isti sam tip. Odem u postaju, prijavim se tamo svaki dan. Ja sam mlađi tip pa mi kažu što da radim i ja odem čistiti zahode i brisati podove. Ništa se nije promijenilo. Ja sam prvak. Ja sam ista osoba koja se diže u 7 ujutro i napravim ženi kavu, odem na posao, i ako moram, pospremim kuću", rekao je Stipe, koji je inače porijeklom iz Rtine, a u Hrvatsku dolazi sve češće.

   

  34-godišnjak koji je svoim nastupima zaslužio status jednog od najboljih boraca svijeta zasigurno je i jedan od najskromnijih. Miočić se trenutno odmara od borbi i čeka novog izazivača, a kandidati su - Cain Velasquez, Fabricio Werdum i Junior dos Santos.