Screenshot: Youtube
SLUŽBENA PRESICA

EMOTIVNI DOS SANTOS SE KROZ SUZE NAKLONIO MIOČIĆU I PRIZNAO DA SE NE SJEĆA KRAJA MEČA 'Ako već nisam ja prvak, sretan sam što je to Stipe'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2017. 11:34

Pokušaj Juniora dos Santosa da se vrati na UFC-ov tron šest godina nakon prvog osvajanja pojasa u teškoj kategoriji bio je neuspješan. Stipe Miočić zaustavio ga je nokautom, nakon nešto više od dvije minute borbe, a popularni 'Cigano' nije imao izbora nego zapljeskati mu.

"Stipe je odradio sjajnu borbu. Ja nisam napravio nikakvu pogrešku, zapravo je sve bilo odlično. Znam da on stalno ide naprijed, a ja se volim vraćati. Zadao sam mu par dobrih udaraca nogom. Znao sam da se moram kretati, a onda se više ne sjećam...", rekao je emotivni Dos Santos koji je čak pustio i suzu.

"On je bio odličan. Naravno da sam tužan i naravno da bih opet volio postati prvak. Ali ako ja već nisam prvak, sretan sam što je to Stipe", pošteno je nakon meča na presici objasnio Dos Santos.

"Stipe je sjajan momak. On je oličenje sportskog duha i divim mu se. Ovo je bila njegova noć, a nastavit će rasti i postati jedan od najvećih", dodao je brazilski borac.

Tako je Miočić uzvratio Dos Santosu 29 mjeseci nakon njihove posljednje borbe.

"Moram pogledati snimku i vidjeti što se dogodilo. Planiram se vratiti čim je prije moguće", zaključio je bivđši svjetski prvak.

Linker
19. travanj 2024 15:49