YouTube screenshot
BIT ĆE BOLJE

FOTO: HRVATSKI ŠKORPION JE OVIME SVE REKAO Mladen Brestovac jednom objavom otkrio što misli o meču protiv Verhoevena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2018. 16:30

Mladen Brestovac niti iz drugog pokušaja nije uspio detronizirati najboljeg kickboxing teškaša današnjice, Rica Verhoevena. Mladen nakon meča još uvijek nije davao komentare o istom, no jedna objava na Instagramu zapravo je rekla dovoljno, piše Fight Site.

Bio je Mladen dobre volje odmah nakon meča, u kojem je dao sve od sebe, nekoliko puta snažno pogodio prvaka, ali je i sam bio svjestan ukupnog dojma u kojem je Verhoeven pogađao više i kvalitetnije te se puno bolje kretao, čime je zapravo kontrolirao ritam i tempo meča, odnosno doveo ga je na onu razinu kakva njemu najviše odgovara.

Što Mladen misli o meču i o svojoj izvedbi, najbolje se da zaključiti kroz objavu na Instagramu. Tamo je postavio svoju sliku raširenih ruku, a hashtagovi su rekli dovoljno. Prvi je glasio “ne ide pa ne ide”, dok je drugim rekao “pobijedit ću te Rico iz 18. puta”. Još je dodaj onaj standardni “bit će bolje”.

Mladen i njegovi navijači svakako mogu biti ponosni na ono što je on napravio u Birminghamu, a to je pohvalio i sam prvak, koji je već ranije rekao da je Brestovac njegov najteži protivnik, odnosno protivnik protiv kojega mora najviše raditi i cijelo vrijeme paziti da se ne bi doveo u problemu. To je i ovog puta dobro odradio i još jednom zasluženo obranio titulu Glory prvaka teške kategorije.

Linker
19. travanj 2024 09:24