Screenshot
NAJJAČI OTAC NA SVIJETU

FOTO: IZRAVNO IZ RODILIŠTA, STIPINA KĆI PRVI PUT U NJEGOVIM RUKAMA Bivši UFC prvak postao otac, pogledajte kako je reagirala supruga

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2018. 19:29

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić je prije tjedan dana prvi put postao otac. Njegova supruga Ryan Marie Miočić je rodila zdravu djevojčicu koju su nazvali Meelah Claire.

Bračni par, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, zaista uživa u prvim danima zajedničkog roditeljstva. Supruga Ryan Marie svakodnevno na svom Instagramu objavljuje fotografije i videe Stipe i njegove prve prinove, prenosi Fight Site.

U utorak je objavila fotografiju iz rodilišta koja prikazuje trenutak kada je bivši UFC prvak prvi put u ruke uzeo svoju djevojčicu Meelah Claire. Uz nju je dodala:

“Moje dvije ljubavi…”

My two loves

Objavu dijeli Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic)

Podsjećamo kako je Stipe otkrio da sa svojom suprugom očekuje prinovu odmah nakon što je u siječnju pobijedio Francisa Ngannoua na priredbi u Bostonu. Unatoč tome što je termin rođenja njegove curice trebao biti upravo krajem srpnja, što je značilo i jako blizu njegove borbe protiv Cormiera, Stipe je izašao u susret svom poslodavcu i odradio je meč na UFC-u 226. I ne samo to, Miočić je dobar dio prvog dijela godine proveo u Las Vegasu na snimanju posljednje sezone “reality showa” The Ultimate Fighter.

Nakon poraza od Cormiera, Stipe je najavio kako želi uzeti nešto vremena za sebe i svoju obitelj. U ovom trenutku se ne zna kada će se vratiti u Octagon.

Linker
19. travanj 2024 00:10