Screenshot (Twitter)
NISU MOGLI PROPUSTITI SPEKTAKL

FOTO: NAJVEĆE UFC-OVE ZVIJEZDE I NEPRIJATELJI S TRIBINA PRATILI BORBU HRVATSKE I FRANCUSKE McGregor se u Moskvi pojavio kao gost Vladimira Putina

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2018. 15:41

Conor McGregor nije bio jedini MMA superstar koji je pohodio Lužnjiki stadion u nedjelju na finalu Svjetskog prvenstva u nogometu, koje su igrale Francuska i Hrvatska. Irac je tamo stigao na poziv ruskog predsjednika Vladimira Putina, a dvojac se družio u VIP loži za vrijeme spektakla koji je nažalost otišao na stranu Francuza.

Irska zvijezda je uživo s tribina pratila finalni ogled SP-a u kojem je Francuska rezultatom 4-2 porazila Hrvatsku. Putem Instagrama McGgregor je objavio fotografiju s utakmice koju je opisao kao “uistinu nevjerojatan spektakl.”

Bivši UFC prvak perolake i lake kategorije također se slikao s Putinom kojeg je u komentaru nazvao velikim vođom.

“Danas sam pozvan na finale Svjetskog prvenstva kao gost predsjednika Rusije Vladimira Putina. Taj čovjek je jedan od najvećih vođa našeg vremena i bila mi je čast uz njega prisustvovati tako važnom događaju. Danas mi je bila velika čast gospodine Putin. Hvala vam i čestitam na sjajnom prvenstvu.”

Samo nekoliko metara dalje, na istom zdanju je bio i najveći McGregorov neprijatelj – aktualni UFC prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov. Dagestanac je na svom službenom Instagramu objavio fotografiju iz lože na Lužnjiki stadionu, piše Fight Site.

Enjoying the World Cup final in Russia. A truly amazing spectacle!

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Na njoj je obučen u dres ruske nogometne reprezentacije koji je prije nekoliko dana dobio na dar upravo od ruskih reprezentativaca. Podsjećamo na video u kojem reprezentativac Artem Dzyuba na ruskom jeziku govori u kameru obraćajući se Khabibu, pritom držeći poklon, odnosno dres na kojem stoji Nurmagomedov i koji je potpisan od strane svih ruskih reprezentativaca.

“Ovo je moj veliki san od kada sam bio dijete – gledati finale Svjetskog nogometnog prvenstva uživo”, napisao je Nurmagomedov uz svoju fotografiju.

S obzirom na ogromnu netrpeljivost, pa čak i neprijateljstvo dva UFC-ova borca, sigurni smo da se rusko osiguranje pobrinulo da se dva UFC-ovca uopće ne susretnu na stadionu kako bi se izbjegle potencijalne neugodnosti.

Još uvijek su svježa sjećanja na njihov posljednji susret koji se dogodio u Barclays centru u Brooklynu kada je Irac uoči UFC-a 223 “kamenovao” autobus u kojem se nalazio Nurmagomedov. Zbog toga sada mora sudski odgovarati u procesu koji i dalje traje.

Špekulira se da UFC na jesen planira meč između Nurmagomedova i McGregora, ali još uvijek ništa nije dogovoreno niti potvrđeno.

Linker
20. travanj 2024 14:37