Screenshot Instagram

IZNENADIO NAVIJAČE

FOTO: NEPREPOZNATLJIV! 'BIG COUNTRY' SE ODLUČIO NA VELIKU PROMJENU NAKON PORAZA OD CRO COPA Pogledajte novi izgled poznatog američkog teškaša

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 21.02.2019. u 21:58

 • Roy Nelson odlučio je napraviti nešto što je rijetko tko mogao očekivati da će od njega vidjeti. Big Country riješio se svog zaštitnog znaka! Ne, on nije odjednom smršavio i ostao bez svog poznatog trbuha, ako ste tako misliti. Nelson se obrijao!

  Nelson je sve iznenadio svojom fotografijom objavljenom na društvenim mrežama, na kojoj većina nije prepoznala kako je to on u pitanju. Naravno, odmah su krenula pitanja kako to i što se to dogodilo da se Nelson odlučio riješiti svog zaštitnog znaka, nečega po čemu ga zapravo svi borilački fanovi znaju, piše Fight Site.

   

  Nešto više o tome, kao i o svojim planovima za budućnost, Nelson je rekao u podosta dugom serijalu Insta Storya koje je objavio i koji bi trebali biti vidljivi na njegovom Instagram profilu do negdje kratko iza ponoći. Kao dodatni izvor informacija, Nelson je stavio svoju službenu web stranicu, na kojoj se nalazi tek forma za primanje maila s informacijama. Vjerojatno mu je vrlo bitno da se što više fanova pretplati na njegove službene objave pa je otklanjanje brade odabrao kao najefektniji način.

  Hoće li se Nelson nastaviti boriti u Bellatoru? Ima li šanse za treću borbu protiv Mirka Filipovića? Koje bi promocije uopće mogle biti zainteresirane za njega i hoćemo li ga uopće više gledati u spomena vrijednim borbama? U ništa od toga ne možemo biti sigurni, osim u jedno. S onakvom bradom ga sigurno nećemo gledati, barem jedno dulje vrijeme, ako i ikad.

  Iz drugih medija