Screenshot: Instagram

'NAJBOLJI PRIPREMNI KAMP IKADA'

FOTO: OKUPIO SE NIKAD MOĆNIJI CRO COP TIM IKADA Pogledajte koga je sve Mirko Filipović okupio na dvostrukim pripremama pred nove teške ispite

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 03.01.2019. u 19:22

 • Nikad jači, nikad moćniji Cro Cop tim se okupio u zagrebačkim Gajnicama! 3. siječnja su započele dvostruke pripreme, a time se i najjača skupina borilačkih teškaša na svijetu okupila u legendarnoj dvorani.

  I Filipovića, a i Stošića, u veljači čekaju teški ispiti. Cro Cop će se u Bellatoru sučeliti s Royjem Nelsonom, a Stošića u drugom UFC nastupu čeka opasni Rus Ankalaev. S obzirom da su datum mečeva vrlo blizu ovo je idealna situacija za oba borca, ali i ostatak tima, jer svi zajedno mogu vrlo kvalitetno trenirati.

  Osim Mirka i Stošića u Zagreb je stigao i trener Stipe Drviš, dubrovački teškaš Ante Delija, Osječanin Saša Milinković i splitski kickboksač Tomislav Čikotić. Naravno, tu je i neizostavni član Cro Cop tima Satoshi Ishii koji se nastanio u Zagrebu i koji svakodnevno trenira s Filipovićem. On je nedavno potpisao za američki PFL, no u ovom trenutku nije poznato kada bi trebao debitirati.

   

  Fotografiju s prvog dana priprema objavio je sam Mirko Filipović na svom službenom Instagramu. Uz sliku je napisao: “Najbolji pripremni kamp ikada”.

  Ne možemo se ne složiti. Ovako kvalitetna skupina MMA teškaša je jedinsvena u svijetu i apsolutna garancija napretka svih boraca koji treniraju u Cro Cop Gymu. Rezultati se uostalom i vide. Cro Cop ima 9 pobjeda u nizu uz 9 prekida, Ishii je na tri uzastopna slavlja, Stošić je uspješno debitirao u UFC-u, a i Milinković i Delija su ostvarili pobjede u posljednjim nastupima!

   

  Iz drugih medija