Screenshot (Instagram)
S TIM JE NASTAVIO BORBU...

FOTO: OVO DEFINITIVNO NIJE ZA ONE SLABOG ŽELUCA Prvom borcu koji je svladao Miočića tijekom meča nastala rupa na usnici kroz koju može provući jezik!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2018. 12:43

“Nizozemski neboder” Stefan Struve je sinoć u Hamburgu na UFC Fight Night priredbi poražen od strane Poljaka Marcina Tybure jednoglasnom odlukom sudaca. Bio je to treći poraz zaredom za visokog Nizozemca koji u svojoj kolekciji ima čak i pobjedu protiv Stipe Miočića iz 2013. godine.

No, osim poraza, Struve iz Hamburga nosi još jednu ne tako lijepu uspomenu – veliki ožiljak ispod usnice, piše Fight Site.

Naime, u jednom trenutku Tybura ga je na parteru pogodio laktom i otvorio ogromnu “rupu” (drugog naziva nema) ispod njegove donje usnice. Liječnici i dežurni “cutman” su uspjeli zakrpati ranu kako bi Struve mogao završiti meč, a kasnije je očekivano morao na šivanje. Rupa je tolika da je Struve mogao gurniti jezik kroz nju…

“Hvala svima na ljubavi koju mi pružate kao i obično. Trenutak je da pročistim svoju glavu i da shvatim što mi je činiti. Moram se fokusirati neko vrijeme na druge stvari. Moram se posvetiti i drugim poslovima jer imate samo jedan život. Treba se okružiti ljudima kojima je stalo do tebe i moram uživati u životu. Vrijeme je za dva mjeseca ispijanja piva. Usput govoreći, ovo što gledate je moj jezik koji mogu gurnuti kroz usnicu”, napisao je Struve na Instagramu uz fotografiju koja nije za svakoga.

Linker
17. travanj 2024 09:05