Screenshot / Instagram
PRILIKA ZA REVANŠ

FOTO: STIPE MIOČIĆ NA JEDINSTVEN NAČIN PORUČIO CORMIERU: 'NISMO JOŠ GOTOVI!' Ono što bivši UFC prvak ima u vlasništvu, nema nitko u povijesti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2018. 23:25

Pričati ne morate isključivo riječima, možete to učiniti i fotografijom. Upravo to je napravio bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić koji se ne miri s gubitkom svoje vrijedne titule.

Na svom službenom Instagramu je u ponedjeljak objavio fotografiju na kojoj se nalazi sa svoja četiri UFC pojasa. Jednog je osvojio protiv Fabricija Werduma, a zatim je titulu tri puta branio protiv Dos Santosa, Overeema i Ngannoua. Svaki put kada je obranio svoj naslov, UFC mu je dao jedan pojas, a sada se Stipe odlučio fotografirati s nečime što nitko u povijesti teške divizije UFC-a nema u svom vlasništvu – sa četiri pojasa UFC prvaka!

Let the results speak. We’re not done yet.

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

“Neka rezultati govore sami za sebe. Nismo još uvijek gotovi”, napisao je “Vatrogasac” uz znakovitu fotografiju, prenosi Fight Site.

Ova objava dolazi gotovo paralelno s njegovom Twitter objavom kojom je reagirao na posljednju izjavu Daniela Cormiera.

“Cormier, reci mjesto i vrijeme” – poručio mu je Stipe referirajući se na Cormierove riječi tijekom prijenosa UFC-a 227, kada je ustvrdio da ukoliko Lesnar ne bude mogao nastupiti, neće imati ništa protiv revanša protiv Miočića.

Stipe je svjestan da ukoliko sada ne izbori svoju priliku za revanš, vrlo vjerojatno će na novu šansu morati čekati godinu dana. S obzirom da bi termin meča Lesnar vs. Cormier trebao biti u veljači, teško je očekivati da bi Miočić priliku mogao dobiti prije lipnja ili srpnja 2019. godine.

A tko zna što se do tada može dogoditi…

Linker
20. travanj 2024 10:23