screenshot
NAJAVA VELIKOG OKRŠAJA

FRANCIS NGANNOU PRIZNAO DA JE DOBIO LEKCIJU OD STIPE MIOČIĆA, A DANAS TVRDI: 'Cain Velasquez najveći je teškaš svih vremena'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2019. 09:07

Vrlo zanimljivo radijsko gostovanje ovih je dana odradio Francis Ngannou. Ispričao je svoju životnu priču, uz neke detalje koje još nismo čuli te je nešto rekao o svom idućem protivniku. Caina Velasqueza nazvao je najvećim teškašem svih vremena, piše Fight Site.

Ngannou je bio gost na Hot97 radiju, gdje je u 15 minuta porazgovarao s njihovim voditeljima, a sve je krenulo najavom borbe koja ga čeka iduću subotu. Prvi UFC event na glavnom ESPN kanalu predvoditi će borbom protiv Caina Velasqueza.

“Velika je to borba za mene. Cain Velasquez najveći je teškaš svih vremena. Nadao sam se ovoj borbi dvije godine i sad se dogodilo. Vjerujem da ću dobro odraditi tu borbu”, najavio je Ngannou odmah na početku ono što će se dogoditi idućeg vikenda.

Nakon toga je bio upitan o porazima koje je doživio u 2018. godini, prije svega onaj od Stipe Miočića. Kako ranije nije radio borbe na pet rundi, bio je upitan o tome je li u pitanju bio krivi trening, što je s vremenom naučio i je li promijenio trening nakon poraza od Miočića, a nakon toga i Lewisa.

“Ta borba nije bila stvar mog treninga, mislim da je to bio proces učenja. Dosta rano sam došao u UFC i jako brzo sam napredovao. Bilo je puno stvari koje nisam znao kako stoje. Kad sam počeo s MMA-om, imao sam 27 godina i nisam znao kako je biti sportaš. “

Francis je nakon toga ovaj razgovor posvetio svojoj životnoj priči, time što je radio u Kamerunu, kakvo mu je bilo odrastanje te kako je došlo do toga da je postao MMA borac. Ispričao je mnoge stvari koje do sada nismo čuli i svakako je bilo zanimljivo saznati te informacije, posebno jer nam daju jednu kompletniju sliku kakav je Francis Ngannou čovjek.

Taj Francisov put doveo ga je do borbe protiv Caina Velasqueza, borca za kojeg je rekao da je najbolji teškaš svih vremena. I to je borba koja bi ga mogla dovesti do novog napada na titulu. Voditelji su mu poželjeli sreću te izrazili želju da im dođe opet i ispriča još detaljnije o načinu na koji je trenirao u početku te kako je na kraju napustio Kamerun. I mi bismo svakako voljeli čuti tu priču.

Linker
23. travanj 2024 14:27