Screenshot: Instagram
ZA NJU NEMA DILEME

HRVAT JE MOŽDA NAJOPASNIJI ČOVJEK NA PLANETU, ALI ONA JE ŠEFICA Miočićeva supruga briljantno komentirala glavnu vijest borilačkog svijeta!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2018. 22:02

Stipe Miočić gotovo sigurno ne bi imao ništa protiv meča protiv Brocka Lesnara u UFC-u, piše Fightsite. To se može lako zaključiti prema posljednjoj objavi njegove supruge Ryan Marie Miočić, koja se suptilno, ali opet prilično jasno, očitovala o glavnoj borilačkog vijesti MMA svijeta u ponedjeljak – o povratku bivšeg prvaka u teškoj kategoriji, a posljednjih godina ponovno WWE zvijezde.

Podsjećamo, kako se Lesnar u ponedjeljak sastao u Las Vegasu s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom, a tema je bila povratak u UFC. White ne skriva da bi njegova organizacija htjela vidjeti Lesnara ponovno u Octagonu, a s obzirom da gorostasu uskoro ističe ugovor u WWE-u, ta mogućnost je sada i realna. Prije povratka u UFC, Lesnar se mora vratiti u USADA-in anti-doping program i odslužiti do kraja kazu zbog pada na doping testu uoči UFC-a 200.

Word @madflavors_world

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

Miočićeva supruga je objavila doličnu kompilaciju dvije fotografije na svom službenom Instagram profilu. Na prvoj se nalaze White i Lesnar, a fotografija je snimljena na njihovom jučerašnjem sastanku. A na drugoj je slavni komičar Joey Diaz i njegova legendarna rečenica “Give him to Stiopic!”.

Oni koji malo bolje prate MMA scenu znaju da je Diaz redoviti gost podcasta Joe Rogana “The Joe Rogan Experience”, ali i da je veliki fan Stipe Miočića iako niti danas ne zna pravilno izgovoriti njegovo prezime pa ga miješa sa “Stiopic”. Upravo je u tom šou često gotorio imigrantskom mentalitetu koji je doveo Stipu do onoga što je on danas – najopasniji čovjek na planeti!

Stipe često zna istaknuti da je upravo supruga Ryan Marie šefica u njihovoj kući i da sve važne odluke upravo ona mora “amenovati”. S obzirom da se ona ovako javno očitovala o Lesnaru kao potencijalnom Stipinom protivniku, nije teško zaključiti da je obitelj Miočić “ZA”.

No, Stipu sada najprije čeka dovršetak snimanja reality showa “The Ultimate Fighter”, a zatim i meč protiv Daniela Cormiera na UFC-u 226, koji slijedi u srpnju. Stoga bi eventualni dvoboj protiv Lesnara morao pričekati sam kraj godine. Uostalom prije tog termina Lesnar ne bi bio niti dostupan radi odsluženja suspenzije.

Linker
25. travanj 2024 07:49