Screenshot: Twitter
KAPA DO PODA

JE LI OVO DOVOLJAN DOKAZ? NITKO NIKAD NIJE OVAKO RAZBIO STRAŠNOG NGANNOUA KAO STIPE MIOČIĆ Pogledajte kompletan pregled dosad neviđene dominacije!

Stipe je jednu rundu protiv Ngannoua dobio s nestvarnih 82-0 u udarcima!
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. siječanj 2018. 09:22

Kaže Francis Ngannou kako je podcijenio Stipu Miočića… Istina ili ne, svima nama koji smo gledali meč bilo je jasno da je Stipe tehnički svjetlosnim godinama ispred kamerunskog izazivača, piše Fight Site.

Prvak ne samo da je ušao u povijest kao prvi UFC-ov teškaš s tri obranjena naslova, već je sinoć i najvećim kritičarima pokazao da je barem za klasu bolji od čovjeka oko kojeg je promocijom stvoren rijetko viđeni ‘hype’.

Nije samo Stipe u ovoj povijesnoj večeri pokazao da je stepenicu iznad svih, učinio je sinoć to i njegov Strong Style Fight Team. Skromni vatrogasac, koji ujedno nosi i titulu ‘najopakijeg čovjeka na planeti’, već je nebrojeno puta tijekom ovog putovanja ponovio da su njegovi treneri i sparing partneri zapravo i njegova najveća snaga.

To se sinoć u bostonskom TD Gardenu još jednom potvrdilo. Sjajna taktika, na koju strašni Kamerunac i njegov kut nisu imali nikakav odgovor, rezultirala je rijetko viđenom dominacijom u jednoj borbi za UFC-ovo zlato.

Prvo smo mogli sami svjedočiti toj dominaciji, zatim su nam je potvrdili i suci koji su jednoglasno s tri puta po 50-44 nagradili Miočićev rad, da bi naposljetku stigla i statistika koja najbolje oslikava Stipinu demonstraciju moći.

Stipe je Ngannoua pogodio čak 200 puta iz 244 pokušaja, što čini visokih 82 posto uspješnosti. S druge strane, Kamerunac je bio uspješan u samo 33 pokušaja iz 126 bačenih udaraca (26%).

Što se tiče značajnih udaraca, Stipe ih je ubilježio 70 iz 95 pokušaja, dok je izazivaču prošao 21 od 113 udaraca iz ove kategorije.

Linker
19. travanj 2024 22:22