Screenshot (Instagram)
NIŠTA OD REVANŠA S LEGENDOM?

JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH MMA BORACA JASNO ODGOVORIO NA PRIČE O VELIKOM POVRATKU 'Je*** sve to, ne želim ozljeđivati ljude. Želim samo partijati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2019. 12:01

Nick Diaz nema apsolutno nikakve namjere vraćati se borbama. To se itekako lako može zaključiti iz njegovih posljednjih dogodovština, koje je sam dokumentirao na Instagramu, piše Fight Site.

Anderson Silva poželio je raditi revanš svoje borbe s Nickom Diazom te je istog prozvao odmah nakon UFC 234 poraza od Israela Adesanye. Iako ima fanova kojima se ta ideja sviđa, činjenica je kako ta borba baš i nije izvediva, posebno ako gledamo na stanje u kakvom je Diaz i ono kako provodi svoje dane.

Svojevrsni odgovor na to dao je u svojim Instastory objavama. U jednoj od njih vidi se kako pokušava gledati MMA borbu, nakon toga na sliku borbe stavio je tužne emoticone, a iduća objava dovoljna je sama za sebe.

View this post on Instagram

#comeatmebro

A post shared by nickdiaz209 (@nickdiaz209) on

“Jebeš sve to, ne želim ozljeđivati ljude. Želim samo partijati”, rekao je Nick, držeći u ruci litru boce ovim putem neimenovanog žestokog alkoholnog pića.

Nedavno je Nickov prijatelj Gilbert Melendez izjavio kako misli da je stariji Diaz umirovljen, a sve se više čini kako je to istina. I bolje onda neka tako ostane, posebno ako uživa u životu.

Linker
24. travanj 2024 15:54