GOLD COAST, AUSTRALIA - DECEMBER 15: Igor Pokrajac (R) punches Joey Beltran during the Light Heavyweight bout between Igor Pokrajac and Joey Beltran at Gold Coast Convention and Exhibition Centre on December 15, 2012 on the Gold Coast, Australia. (Photo by Matt Roberts/Getty Images)
Matt Roberts/Getty Images

'ON JE UVIJEK SPREMAN NA BORBU'

JEDINI HRVAT U UFC-U VRAĆA SE U OKTOGON NAKON GODINU DANA Igor Pokrajac saznao kad će se i s kime boriti: 'Vraćam se u Las Vegas'

AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 11.01.2017. u 17:20

  • Trenutačno jedini Hrvat u UFC-u, Igor Pokrajac vraća se u oktogon nakon jednogodišnjeg izbivanja, operacije i oporavka nakon zahvata.

    Naime, objavljeno je da će Zagrepčanin 4. ožujka nastupiti na UFC 209 u Las Vegasu, u tamošnjoj T-mobile Areni. Suparnik će mu biti 36-godišnji Amerikanac Ed Herman koji je dosad u 19 nastupa imao 10 pobjeda. Pokrajac pak ima dosad u MMA omjer 28 pobjeda (15 KO), 13 poraza i 1 neodlučeni ishod.

    - Oduševljen sam što sam dio velikog UFC 209. Drugi put dolazim na borbu u Las Vegas. Nakon borbe u Zagrebu sam imao operaciju, no oporavio sam se, vratio treninzima i spreman ću dočekati 4. ožujka. Ed Herman je borac za kojeg slobodno mogu reći da je na neki način žrtva novih USADA-inih pravila koja tjeraju pojedine borce iz nižih u više kategorije jer sada nisu u stanju skidati puno kilograma. Riječ je o čovjeku koji je uvijek spreman na borbu. Pogledao sam nekoliko njegovih posljednjih nastupa i već imam pripremljenu taktiku. Bit ću spreman - rekao je u prvoj reakciji za Fightsite naš Igor Pokrajac.