Screenshot: Youtube
DETALJNO OPISALA DOGAĐAJ

JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIH UFC BORKINJA OPISALA KAKO JU JE SUPRUG POKUŠAO UBITI Počeo me bez prestanka udarati u glavu, lice i rebra, kašljala sam krv

Piše: Zlatko KarloObjavljeno: 22. studeni 2018. 20:34

Jednu od najatraktivnijih UFC borkinja, Rachael Ostovich, na Havajima je pokušao ubiti njezin muž Arnold Berdon, također MMA borac, koji je nedugo potom i uhićen jer je supruga s teškim ozljedama završila u bolnici s lomom orbitalne (jagodične) kosti.

Stoga je i njezina borba 19. siječnja protiv Paige VanZant morala biti otkazana. Rachael za sada ima omjer 4 pobjede i 4 poraza u MMA borbama.

TMZ Sports je u međuvremenu došao do dokumente u kojem je Ostovich detaljno opisala događaj koji je doveo do teških tjelesnih ozljeda, koje su kao posljedicu imale otkazivanje borbe protiv VanZant, piše Fightsite.hr. U pitanju je dokument kojim je izborila zabranu prilaska svog supruga, njoj i njihovog petogodišnjoj kćeri.

“Nakon što smo proveli večer u obiteljskom okruženju, Arnold Berdon me počeo bez prestanka udarati u glavu, lice i rebra te sam pala na pod. Pokušavala sam doći do zraka i nekako sam pobjegla preko balkona. Kašljala sam krv i povraćala sam nekoliko puta, a slomljena mi je orbitalna kost”, napisala je UFC borkinja u tom dokumentu.

Osim toga, otkrila je kako to nije njegov prvi sličan napad te je navela situacija iz svibnja, kada ju je udarao po nogama, što je rezultiralo brojnim masnicama.

View this post on Instagram

Missin those summer days.....

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

Po njenom Instagram profilu može se zaključiti kako su jedan dio ove godine bili odvojeni. Naime,negdje kraljem proljeća je sa svog profila uklonila prezime Berdon, a fotografije sa suprugom su se prestale pojavljivati na njemu, iako su do tada bile redovne. Tek krajem prošlog mjeseca, Arnold Berdon ponovno je postao dio njenog profila, a vjerojatno i života. Čini se kako to nije bila niti blizu dobra odluka.

View this post on Instagram

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

Berdon je trenutno u pritvoru, a Rachael je izborila zabranu prilaska njoj i njihovoj kćeri Ruby Rose, koja će biti na snazi sve do 18. svibnja iduće godine. U pitanju je udaljenost od 30 metara. U međuvremenu bi Berdon trebao izaći pred sud. Od člana njegove obitelji došla je informacija kako će se izjasniti nevinim, odnosno da je djelovao u samoobrani. Ukratko, njegova izjava biti će da je sve inicirala Rachael te da je ona fizički prvo napala njega.

Linker
16. travanj 2024 21:04