Screenshot
PODBADANJE SE NASTAVLJA

JEDVA JE DOČEKAO: PRVAK DANIEL CORMIER EKSPRESNO REAGIRAO NA LESNAROV PORAZ I GUBITAK TITULE 'Ha, Brock je dobio batine!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2019. 12:59

Za pretpostaviti je bilo da će jedan od prvih koji će reagirati na poraz Brocka Lesnara na noćašnjoj Wrestlemaniji 35 biti UFC prvak u teškoj kategoriji Daniel Cormier.

DC je vjerojatno i sam bio unaprijed upoznat sa scenarijem s obzirom da Lesnar navodno već neko vrijeme pregovara s UFC-om oko povratka, a dvojac bi prema poznatom insajderu Arielu Helwaniju trebao ukrstiti rukavice u kolovozu. Stoga se ovakav scenarij, prema kojem Lesnar gubi univerzalni WWE pojas, sjajno uklapa u čitavu priču. No, neovisno o svemu Cormier nije htio propustiti javno “spustiti” Lesnaru…

“Ha, Brock je dobio batine!”, napisao je Cormier na svom Twitteru.

Helwani je ovu informaciju otkrio prije nekoliko dana u emisiji SpotsCenter na ESPN televiziji. Za sada nema potvrde UFC-a o istinitosti ove informacije. Podsjećamo kako se Lesnar posljednji put borio na UFC-u 200 2016. godine. Iako je svladao Marka Hunta, pobjeda mu je kasnije poništena radi pada na doping testu.

screenshot youtube

“Zvijer” se vratila u WWE, a prije nekoliko mjeseci se ponovno vratio u program USADA-inog testiranja boraca što je uvjet da se može boriti u elitnoj promociji.

U studenom je potpisao novi ugovor s WWE-jem, no unatoč tome mu je navodno dozvoljeno nastupanje za UFC.

Upravo radi vrlo unosnog meča s Lesnarom Daniel Cormier ne želi prihvatiti revanš protiv Stipe Miočića. Naime, san svakog teškaša je sučeliti se s Lesnarom s obzirom da će taj meč gotovo sigurno donijeti ogromnu prodaju PPV prijenosa, a time i ogromnu zaradu borcima koji nastupaju.

Linker
19. travanj 2024 10:02