YouTube screenshot

PRVAK SVE PRIZNAO, ALI...

'KADA BI SVE BILO POŠTENO, STIPE MIOČIĆ BI BIO SLJEDEĆI! 'Ali što kada je na horizontu meč poput ovog protiv Brocka Lesnara!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 31.07.2018. u 18:25

 • Novopečeni teškaški prvak elitne svjetske MMA promocije, Daniel Cormier, priznaje kako bi Stipe Miočić “da je poštena svijeta” zaslužio revanš s obzirom na sve što je napravio u karijeri, piše Fight Site. No, ovaj svijet nije pošten, pa DC smatra da se prilika za meč protiv Lesnara i ogroman novac koji će zaraditi, ne pojavljuju dva puta u životu…

  “Očito je da on smatra da zaslužuje revanš. Ponovno ponavljam, zbog svega što je napravio za ovaj sport, čovjek bi pomislio da mu zaista to i pripada. Ali kada je na horizontu meč poput ovog protiv Brocka Lesnara, tada se ne osvrćeš iza sebe”, izjavio je DC gostujući u emisiji “The Steve Austin Show” te je dodao:

  “Stipe ima mnogo zaista lojalnih fanova, ali promislite na trenutak. Da je on pobijedio, ne bi razmišljao niti dvije sekunde oko meča s Brockom Lsnarom. To je najveća borba u ovom sportu, ako maknete Conora McGregora koji se bori u lakoj kategoriji. Tako da da, borit ću se protiv Lesnara.”

  Većina analitičara smatra da WWE zvijezda nema nikakvih šansi protiv DC-ja, posebno jer je već godinu dana izvan pogona, a pitanje je može li preskočiti sva USADA-ina testiranja koja mu slijede. Cormier o Lesnaru govori biranim riječima, a ukoliko ga svlada, smatra da će ga se uvrstiti među najveće teškaše u povijesti.

  Tagovi
  Iz drugih medija