Screenshot: YouTube
NA POMOLU SPEKTAKL?

KAKAV BI TO MEČ BIO! MIOČIĆ SPREMAN ZA BORBU PROTIV OSRAMOĆENE ZVIJEZDE BORILAČKOG SPORTA Iz tima najjačeg Hrvata ipak podsjećaju na njihov prioritet

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2018. 16:46

Povratak Jona Jonesa, u situaciji gdje Daniel Cormiera ima namjeru boriti se protiv Brocka Lesnara, otvara opciju za jedan drugi teškaški okršaj za “Bonesa”. U pitanju je potencijalna borba protiv Stipe Miočića, a saznali smo i što Miočić misli o nečemu takvom.

Ekipa s TMZ Sports portala odlučila je istražiti tu priču te su se obraniti menadžeru Stipe Miočića, Jimu Walteru, koju je rekao kako se njegov najpoznatiji klijent osjećao kada su posljednji put kontaktirali.

“Stipe trenira i spreman je boriti se. Borit će se protiv bilo koga, uključujući Jonesa. No, naš prioritet je revanš protiv Daniela Cormiera za UFC titulu”, rekao je Walter. To ne bi trebalo čuditi, budući da je Stipe odmah nakon poraza i ostanka bez titule rekao kako ga zanima samo revanš i da će na njemu zahtijevati cijelo vrijeme, koliko god to značilo da će provesti izvan kaveza.

Walter je još citirao Miočića, koji je samo ponovio ono što smo naveli:

“Nakon što sam nekoliko godina dobio priliku nositi baklju teške kategorije, boriti se dva ili tri puta godišnje te nakon što sam obranio titulu više puta nego bilo tko u UFC povijesti. Mislim da sam zaslužio pravo na taj revanš.”

Kao vjerojatni protivnik Jonesa spominje se Alexander Gustafsson te bi to u tom slučaju trebala biti borba za naslov prvaka poluteške kategorije, koji bi tim putem ostao upražnjen, povodom Cormierovog umirovljenja. Što se tiče Miočića, trenutno se realnom čini opcija po kojoj se i on bori za teškaški pojas, no također upražnjeni, neovisno o tome hoće li prije toga biti kod Daniela Cormiera ili Brocka Lesnara.

Linker
25. travanj 2024 13:29