Screenshot: YouTube
BORILAČKI SPEKTAKLI

KHABIB OBJASNIO ŠTO HOLLOWAY TREBA NAPRAVITI DA BI DOŠLO DO NJIHOVE MEĐUSOBNE BORBE 'Ovo je druga kategorija, druga razina hrvanja…'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. prosinac 2018. 14:32

Iza Maxa Hollowaya je jedan od najboljih nastupa u karijeri. Popularni Havajac prošlog je vikenda u Torontu fenomenalnom predstavom po drugi puta obranio titulu u perolakoj, a njegova nova žrtva bio je sjajni Brian Ortega.

Nakon UFC 231 priredbe se među fanovima, ali i u UFC krugovima pričalo o Maxovoj potencijalnoj selidbi u laku kategoriju.

“Svi stalno spominju Conora i Khabiba. No oni moraju riješiti svoju situaciju i obojici im želim sreću. Nakon toga možemo sjesti i razgovarati”, komentirao je još tada Holloway, da bi Dana White, po tko zna koji put, izrazio želju za njegovim premještanjem u višu kategoriju.

“Mislim da je napravio sve što može u perolakoj. Zašto da nastavi skidati kile, mislim da ga velike stvari čekaju u lakoj kategoriji”, bio je jasan predsjednik UFC-a na tu temu.

Screenshot (YouTube)

Sada se pak u cijelu priču uključio i Khabib Nurmagomedov, neporaženi vladar lake kategorije i čovjek kojeg se puno spominjalo kao potencijalnog Hollowayovog protivnika. Između ostalog, njih su se dvojica umalo sučelila kada je Havajac pokušao uskočiti kao zamjena na UFC 223 priredbu, ali tada je Komisija zabranila njegov nastup zbog nešto zahtjevnijeg skidanja kilograma pa je tako Dagestanac, umjesto njega, kao protivnika dobio Ala Iaquintu.

“Max odrađuje dobar posao i interesantan mi je. On je moj potencijalni rival, ali ovo je druga kategorija, druga razina hrvanja, a i borci su drugačije građe nego u perolakoj. Mislim da on treba odraditi koju borbu u lakoj kategoriji, čisto kako bi testirao svoje mogućnosti. To je moje mišljenje. Između ostalog, u mojoj kategoriji postoji nekoliko imena koji zaslužuju tu borbu više od njega. Tony Ferguson, Dustin Poirier…”, prenosi Khabibov komentar ‘MMA Team Dagestan’.

Linker
19. travanj 2024 12:45