Reuters, USA TODAY / USA TODAY Sports
ZA NJEGA NEMA DILEME

KHABIB VEĆ PROGLASIO NAJBOLJEG U 2018. GODINI 'Ne želim uopće čuti drugačije mišljenje! Tko još ima tri pojasa u UFC-u?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. prosinac 2018. 17:24

Kraj godine je rezerviran za podvlačenje crte, razno razne analize, ali i biranje onih koji su bili najbolji. No, borac ili borkinja godine nije jedina kategorija koja će dobiti svoje laureate za 2018. godini. Mnogi portali će birati i najbolje mečeve, najbolje suce, najbolje promotore, najbolje organizacije, ali i najbolje – trenere!

UFC prvak u lakoj kategoriji Khabib Nutmagomedov smatra da bi to trebao biti njegov trener Javier Mendez, piše Fight Site. I to je odlučio javno reći u objavi na Instagramu koja je posvećena glavnom stručnjaku “AKA dvorane”.

“U 2018. godini Javier Mendez mora postati Trener godine”, napisao je Rus u svojoj objavi na Instagramu te je dodao:

“Ne želim uopće čuti drugačije mišljenje. Neka mi netko nabroji trenera koji ima tri pojasa u UFC-u. Samo Javier! Nedostaješ mi treneru…”

I dok Khabib ne želi čuti drugačije mišljenje, moramo naglasiti da je bilo i drugih sjajnih stručnjaka iza kojih je vrlo uspješna 2018. godina. Duane Ludwig, Ray Longo i Matt Serra, Sayif Saud… samo su neka od imena iza kojih je spektakularna 2018. Naravno i Javier Mendez se može pohvaliti godinom u kojoj mu je Cormier postao dvostruki prvak, a Khabib osvojio titulu i obranio je protiv Conora McGregora.

Linker
20. travanj 2024 12:49