MANCHESTER, UNITED KINGDOM - APRIL 21: A pensive Mirko Cro Cop of Croatia walks to the octagon before fighting Gabriel Gonzaga of USA in a Heavyweight bout of the Ultimate Fighting Championship at the Manchester Evening News Arena on April 21, 2007 in Manchester, England. (Photo by Gary M. Prior/Getty Images)
Gary M. Prior/Getty Images / Getty Images

JAVLJA ESPN

KONAČNO DOGOVOREN VELIKI REVANŠ I DEBI MIRKA FILIPOVIĆA ZA UGLEDNU BORILAČKU PROMOCIJU!? Cro Cop u prilici osvetiti bolan poraz iz UFC-a

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 06.12.2018. u 09:41

 • Mirko Filipović borit će se 16. veljače protiv Roya Nelson, javlja ugledni ESPN.

  Vijest je to koju donosi Ariel Helwani, poznati novinar koji rijetko kada griješi s informacijama iz borilačkog svijeta, no za službenu potvrdu ipak ćemo pričekati vijesti iz Bellatora.

  Cro Cop i 'Big Country' trebali bi se obračunati na Bellator 217 priredbi koja će se održati u Uncasvilleu (Connecticut). Isti event predvodit će poznati britanski borci Paul Daley i Michael 'Venom' Page.

  Mirko će ovom borbom konačno debitirati za Bellator. 44-godišnji hrvatski borac već se, podsjetimo, s Amerikancem trebao sučeliti na Bellator 200 priredbi u svibnju, ali je tada morao otkazati nastup zbog ozljede.

   

  Bit će ovo revanš njihovog susreta iz 2011. kada je Nelson svladao Cro Copa na UFC-u 137.

  Filipoviću bi ovo trebao biti 52. profesionalni MMA nastup (37-11-2-1). Cro Cop trenutno 'jaše' na sjajnom nizu od devet pobjeda, posljednju je ostvario u rujnu kada je nakon intervencije doktora svladao Roquea Martineza. Nelson, s druge strane iza sebe ima 23 pobjede i 16 poraza od kojih je dva upisao u posljednjim nastupima protiv Matta Mitrionea i Sergeija Kharitonova.

  Iz drugih medija