YouTube screenshot
ODGOVOR STIGAO PRIJE OD OČEKIVANOG

KRAJ NAGAĐANJIMA: JONESOV TRENER PREKINUO ŠPEKULACIJE I OTKRIO KADA SE VRAĆA Gotova 15-mjesečna suspenzija zbog dopinga jednog od najboljih na svijetu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2018. 19:32

Alexander Gustafsson je u utorak odlučio javno otkiti kako je on već potpisao ugovor za meč protiv Jona Jonesa. Bivšeg prvaka i velikog rivala je nazvao kukavicom koja se boji i bježi od meča s njim!

No, odgovor Jonesa je stigao vrlo brzo! Točnije, odgovor je dao njegov trener Mike Winkeljohn. Jones prihvaća meč protiv Gustafssona i borit će se na UFC-a 232, prenosi Fight Site.

Time su završene sve špekulacije glede toga gdje i kada će se vratiti po mnogima najbolji MMA borac u povijesti nakon 15-mjesečne suspenzije radi pada na doping testu. Bit će to 29. prosinac i američki Las Vegas. Jones i Gustafsson će očito predvoditi UFC 232 u T-Mobile Areni.

“Čekanje je gotovo. Jon Jones se vratio! UFC 232…”, stoji u Winkeljohnovoj objavi na Instagramu koja sadrži i fotografiju s “Bonesom”.

Podsjećamo kako je u recentnom intervjuu za ESPN aktualni prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier otkrio kako zna da će mu UFC vrlo vjerojatno oduzeti pojas šampiona. DC, naime, čeka meč protiv Lesnara u veljači pa mu nikako ne odgovara da ranije brani titulu u kategoriji niže. Cormier je rekao kako UFC to planira učiniti kako bi mogao okruniti novog prvaka na UFC-u 232.

2013. smo već pratili obračun Jones vs. Gustafsson za titulu u kategoriji do 93 kilograma. Bilo je to na UFC-u 165, a mnogi misle da je Šved bio bolji u tom dvoboju iako je Jones slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Jones u akciji nismo vidjeli od kontroverznog nastupa na UFC-u 214. Tada je nokautirao Daniela Cormiera i ponovno postao prvak. No, kasnije se saznalo da je pao na doping testu. Posljedica tog pada je bio dugotrajan proces i na koncu 15-mjesečna suspenzija koja mu je izdala USADA.

Linker
23. travanj 2024 09:56