REUTERS/Jason O'Brien
BEZ PARDONA

LEGENDARNI UDARAČ ŽESTOKO RASPALIO PO UFC-U I DANI WHITEU 'Ubili ste mi ljubav prema borbi. Ova kompanija je uvijek promovirala varalice'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. prosinac 2018. 16:01

U moru boraca koji su kritizirali UFC i Jona Jonesa zbog posljednjeg skandala pronašlo se i ime Marka Hunta, piše Fightsite.hr. Legendarnog udarača koji se nedavno oprostio od UFC-a porazom od Justina Willisa u Australiji.

Hunt je, podsjetimo, tužio UFC smatrajući da su dopingiranom Brocku Lesnaru namjerno dopustili da se bori s njim još tamo 2016. godine na UFC 200 priredbi. ‘Super Samoan’ je tada žestokim riječima u nekoliko navrata udarao po Dani Whiteu i njegovoj promociji, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Podsjetimo, iz UFC-a i USADA-e su se priklonili mišljenju da je novi Jonesov pozitivan test zapravo posljedica starog iz srpnja 2017. godine. Samim time, jednom kada su shvatili da u ovih nekoliko dana neće uspjeti dobiti dozvolu od Atletske komisije države Nevade, cijeli UFC 232 preselili su u Los Angeles što nikako nije ispalo pošteno prem svim borcima i njihovim navijačima.

“Hajdemo premjestiti cijelu UFC-ovu priredbu u tjedan dana zbog varalice. Nije u redu što promovirate korištenje steroida. Jones ti si bezvrijedni mali štakor. Alexandere ne zamaraj se tim luzerom, on nije na tvojoj razini. Ova usrana kompanija je oduvijek promovirala varalice, a sada zbog novca u tjedan dana sele cijelu priredbu iz Las Vegasa u Kaliforniju. Oni su mi definitivno ubili ljubav prema borbi, jebeni prevaranti i lopovi. Nadam se da će svi tužiti to jebeno smeće. O, i sretan Božić svim jebačima i sretna vam steroidna Nova godina”, poručio je Hunt preko Instagrama, da bi se potom nadovezao u još jednoj objavi:

“UFC – Ultimate Fucking Cheaters! Zašto jednostavno ne date otkaz Jonesu, platite Gustafssonu i ostavite priredbu u Vegasu tako da svi fanovi i članovi obitelji boraca koji su već platili da budu tamo ne ostanu bez svega toga. Oh, pa da, vas samo zanima PPV. Sretan Božić svima koji su već platili da odu tamo. Nadam se da vam nitko neće kupiti PPV. Barem ste mogli svima platiti avionske karte i smještaj u Kaliforniji. Ulaznice i hranu… Sjebali ste ljude. A ona mala kuja Dana White si može zabiti moj iskrivljeni prst u šupak”.

Linker
22. travanj 2024 22:27