Screenshot / Instagram
OBRAČUN PREKO TWITTERA

'LUDI' IRAC PONOVNO PROVOCIRA DAGESTANCA: 'TI MALI ŠTAKORU...' Khabibov odgovor brojni su borilački portali već proglasili kao veliku pobjedu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2019. 20:59

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov vode novi rat, a ovoga se puta veliki rivali, umjesto u Octagonu, obračunavaju preko Twittera. Već smo pisali o udarcu koji je zadao Irac, a u međuvremenu je pao i odgovor aktualnog UFC-ovog prvaka, prenosi Fight Site.

Podsjetimo, sve je počelo McGregorovom provokativnom porukom koja je stigla nedugo nakon jedne Khabibove objave u kojoj je najavio svoj povratak.

“Uzeli su ti novac i braća su ti dobila batina kada si se borio protiv mene ti mali štakoru”, poručio je Irac neporaženom Dagestancu, a ubrzo je i dobio odgovor kojeg su brojni borilački portali već proglasili kao veliku Khabibovu pobjedu.

“Novac dolazi i odlazi, ali čast je ono što si zauvijek izgubio te večeri. Moraš živjeti s tim. Završio si MMA karijeru, ali i započeo novu na Twitteru? #TwitterWarrior”, stajalo je u poruci Nurmagomedova.

View this post on Instagram

Момент из боя, и кадр красивый. Жду ваших лайков Давайте все отметим Хабиба в коммент Лайк от Вас — лучшая поддержка Подписывайтесь и делитесь страницей с друзьями) #хабиб#нурмагомедов#хабибнурмагомедов#хабибчемпион#хабибтайм#хабибконор#хабибиконор#хабибсила#хабибпротивконора#дагестанец#дагестанцы#муайтай#боевоесамбо#самбо#бокс#джиуджитсу#юфс#миксфайт#khabibtime#khabibnurmagomedov#khabib#nurmagomedov#khabibmcgregor#ufc229#teamkhabib#ufc

A post shared by MMA | UFC | VINES HD (@ufcchabibfans) on

Dvije zvijezde borilačkog sporta obračunale su se na UFC 229 priredbi u listopadu prošle godine, a pobjedu je prekidom u četvrtoj rundi odnio dagestanski borac. Bio je to najprodavaniji meč u UFC-ovoj povijesti i mnogi su odmah nakon istog pretpostavili da je revanš neizbježan. Hoće li do istog i doći, u ovim trenucima je nemoguće sa sigurnošću ustvrditi.

Neki će reći – ‘ništa od toga’, jer se Irac prošlog tjedna navodno umirovio, no ako malo detaljnije proučimo reakcije vidjet ćemo da je malo onih koji su zapravo povjerovali u tu priču. Štoviše, brojniji su fanovi koji smatraju kako je upravo to znak da bi uskoro mogla pasti objava nekog novog nastupa…

Linker
25. travanj 2024 01:28