Screenshot / Instagram

OBRAČUN PREKO TWITTERA

'LUDI' IRAC PONOVNO PROVOCIRA DAGESTANCA: 'TI MALI ŠTAKORU...' Khabibov odgovor brojni su borilački portali već proglasili kao veliku pobjedu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 31.03.2019. u 18:59

 • Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov vode novi rat, a ovoga se puta veliki rivali, umjesto u Octagonu, obračunavaju preko Twittera. Već smo pisali o udarcu koji je zadao Irac, a u međuvremenu je pao i odgovor aktualnog UFC-ovog prvaka, prenosi Fight Site.

  Podsjetimo, sve je počelo McGregorovom provokativnom porukom koja je stigla nedugo nakon jedne Khabibove objave u kojoj je najavio svoj povratak.

  “Uzeli su ti novac i braća su ti dobila batina kada si se borio protiv mene ti mali štakoru”, poručio je Irac neporaženom Dagestancu, a ubrzo je i dobio odgovor kojeg su brojni borilački portali već proglasili kao veliku Khabibovu pobjedu.

  “Novac dolazi i odlazi, ali čast je ono što si zauvijek izgubio te večeri. Moraš živjeti s tim. Završio si MMA karijeru, ali i započeo novu na Twitteru? #TwitterWarrior”, stajalo je u poruci Nurmagomedova.

   

  Dvije zvijezde borilačkog sporta obračunale su se na UFC 229 priredbi u listopadu prošle godine, a pobjedu je prekidom u četvrtoj rundi odnio dagestanski borac. Bio je to najprodavaniji meč u UFC-ovoj povijesti i mnogi su odmah nakon istog pretpostavili da je revanš neizbježan. Hoće li do istog i doći, u ovim trenucima je nemoguće sa sigurnošću ustvrditi.

  Neki će reći –  ‘ništa od toga’, jer se Irac prošlog tjedna navodno umirovio, no ako malo detaljnije proučimo reakcije vidjet ćemo da je malo onih koji su zapravo povjerovali u tu priču. Štoviše, brojniji su fanovi koji smatraju kako je upravo to znak da bi uskoro mogla pasti objava nekog novog nastupa…

  Iz drugih medija