Screenshot (YouTube)
AKTIVAN NA TWITTERU

MCGREGOR PRONAŠAO 'OPRAVDANJE' ZA PORAZ OD KHABIBA Otkrio dosad nepoznatu ozljedu: 'Slomio sam stopalo 3 tjedna prije meča'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. travanj 2019. 17:22

Conor McGregor tvrdi da je tri tjedna prije meča protiv Khabiba Nurmagomedova slomio stopalo, ali da je svejedno odlučio nastupiti na UFC-u 229. S obzirom da stopalo ne može zacijeliti za tri tjedna u potpunosti, američki portali zaključuju da “Notorious” sada tvrdi kako se borio sa slomljenim stopalom.

Slavni irski borac je proteklih dana ponovno iznimno aktivan na Twitteru, prenosi Fightsite.hr. Pa je tako noćas otkrio da se njegov “Proper 12” viski od sada može kupiti i u bocama od 1 litre. No, vrlo brzo je razgovor na ovoj društvenoj mreži otišao na vječnu temu – poraz od Khabiba.

“Što se dogodilo tvom inače vrlo poletnom radu nogu, ulascima i izlascima u meču protiv Khabiba? Spustio si bradu, bio si na petama i izašao si prema naprijed – to sam vidio”, stoji u pitanju na koje je “Notorious” odgovorio otkrivši do sada nepoznatu ozljedu.

“Slomio sam stopalo 3 tjedna prije meča. Ali i dalje sam marširao prema naprijed i na koncu sam ja bio taj koji je pogodio zadnje udarce te večeri. Na njegovog brata! Sretan sam kako je meč prošao i sretan sam onime što sam naučio. Zadovoljan sam borbom i što je još bitnije, pripremom. Vrijeme će sve pokazati”, dodao je nešto kasnije poznati Irac.

Upitan kojim je točno dijelom bio zadovoljan, što se može protumačiti i kao svojevrsna provokacija, McGregor je ostao miran te je odgovorio:

“Vrlo sam zadovoljan sa svojom obranom. Gadna je to situacija kada ti je glava stisnuta uz žicu. Svaki pokret mora biti kalkuliran, bilo kakva nagla reakcija vas potpuno otvara i može dovesti do završnog udarca. Niti jedan nije bio niti blizu. Nisam imao niti malo štete na licu i dobio sam iduću rundu.”

I dalje nije poznato kada bi se trebao u Octagon vratiti bivši dvostruki UFC prvak. Nakon naprasnog odlaska u mirovinu prije nekoliko dana, McGregor je najavio povratak, ali i dalje nama detalja. No, zato iz dana u dan niže incidente i skandale. Posljednji se dogodio prije nekoliko dana u Dublinu gdje je navodno pretukao jednog mladića koju mu je dobacio nešto o porazu od Khabiba. Policija, prema navodima britanskog tiska, istražuje ovaj slučaj.

Linker
26. travanj 2024 21:36