Screenshot: Facebook
U RAZGOVORU ZA NOVU TV

MIRKO FILIPOVIĆ OTKRIO KAKO JE DOŽIVIO PRVE TRENUTKE NAKON TEŠKE OZLJEDE 'Mislio sam da je pukla podnica kaveza. Nevjerojatno da se to tako čulo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2018. 23:39

Teška ozljeda na treningu zaustavila je Mirka Filipovića da odmjeri snage protiv Roya Nelsona na Bellatorovom eventu 200 u Londonu.

U razgovoru za Novu TV Cro Cop je potanko objasnio kako je došlo do teškog stradavanja prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena zbog čega je morao na operaciju.

"U prvoj sekundi, dok još nije mozak percipirao bol, mislio sam da je pukla podnica kaveza. To se čulo... ljudi su u teretani to čuli. Nevjerojatno da se to tako čulo! Ja sam pao dolje, nisam mogao, naravno... od boli sam pao dolje. Prvo što sam pitao Stipu (Drviša) u šoku: 'jesi ti to čuo?'. Kaže on 'jesmo', i oni su svi stajali okolo...', ispričao je Mirko za Novu TV prvi trenutak teške ozljede.

Sada Filipoviću slijedi dugotrajni oporavak, ali iako je u 44. godini života Cro Cop ne odustaje od potencijalnog nastupa na Staru godinu.

"Vjerujem da ću ja u prosincu sigurno nastupiti. Možda čak i ranije, ovisno o tempu oporavka. Po nekim medicinskim knjigama oporavak traje šest mjeseci, ali to je sve individualno. Isto kao i plaća za koju kažu da je prosjek 6.000 kuna. A 80% ih ima 3.000 kuna, ali i onih koji imaju 25.000 do 30.000 kuna", dodao je Cro Cop.

Linker
23. travanj 2024 00:37