REUTERS/Las Vegas Sun/Steve Marcus
NOVI RAZVOJ SITUACIJE

MISTERIJ I DALJE TRAJE: ŠTO SE SKRIVA IZA OBJAVE KOJA JE ŠOKIRALA BORILAČKI SVIJET? Conor McGregor pod istragom zbog optužbi za seksualni napad!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. ožujak 2019. 21:10

"Hej ekipa, evo kratke najave, odlučio sam se danas umiroviti od sporta poznatog kao ‘Mixed Martial Arts".

Ovom je kratkom porukom Conor Mcgregor u utorak objavio da prekida MMA karijeru u 30. godini i šokirao borilački svijet, a navečer je stigla vijest koja bi mogla baciti dodatno svijetlo na misteriozan potez najveće i najkontroverznije UFC-ove zvijezde.

Naime, u večernjim je satima više uglednih američkih i britanskih medija objavilo kako je 'protiv McGregora u Irskoj pokrenuta istraga nakon što ga je ženska osoba optužila za seksualni napad u prosincu prošle godine".

Optužnica protiv jednog od najblje plaćenih boraca svijeta zasad nije podignuta, a Irac je zbog cijelog slučaja već bio priveden u siječnju, ispitan na policiji te na kraju pušten.

Optužba zasad navodno nije potkrijepljena konkretnim dokazima, ali istraga i dalje traje pa se opravdano postavlja pitanje je li taj slučaj u vezi s odlukom o kraju karijere, koja je stigla nenadano i bez ikakvog objašnjenja.

Linker
16. travanj 2024 14:50