Screenshot: Youtube
NE SLUŽI MU NA ČAST

MMA VETERAN UHIĆEN ZBOG POKUŠAJA UBOJSTVA SVOJE ZARUČNICE Teške optužnice za dva odvojena incidenta, prijeti mu 20 godina zatvora

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2018. 12:03

MMA veteran, koji je velik dio karijere proveo u Bellatoru, Marlon Sandro je u ozbiljnim problemima. Protiv Brazilca je u njegovoj domovini podignuta optižnica za čak dva odvojena incidenta koja su se dogodila u posljednja tri mjeseca, piše Fightsite.

Prema jednoj optužnici ga se tereti da je 14. prosinca u Rio de Janeiru napao svoju zaručnicu. Navodno je najprije ozlijedio njezinu ruku, a zatim ju je zadavio do nesvijesti i to nasred ulice. Kada se probudila iz nesvijesti, prema iskazima svjedoka, MMA borac je nastavio udarati Tayssu Wuensche.

Radi svega ovoga će se suočiti s optužnicom za pokušaj ubojstva za što mu prijeti i do 20 godina zatvora.

Drugi incident se dogodio 9. veljače ove godine. I u njemu je žrtva njegova zručnica Wuensche koja je protiv poznatog borca podignula optužnicu radi prijetnji smrću koje je Sandro uputio prema njoj. Prema policijskom izvještaju, MMA borac će biti optužen po “Lei Maria da Penha” zakonu koji je zamišljen da štiti žene od nasilja u obitelji. Sandro je prema policijskom izvještaju u ranim jutarnjim satima provalio u kuću svoje zaručnice, prijetio joj je nožem, davio ju je jastukom i na koncu joj je prijetio smrću tvrdeći da mu je ona uništila borilačku karijeru.

40-godišnji “Gladiator” je u dugogodišnjoj karijeri ostvario čak 28 pobjeda i 7 poraza. Posljednji put je nastpio na Shooto priredbi u kolovozu 2017. godine te je slavio u tom dvoboju.

Linker
24. travanj 2024 10:14