Screenshot: YouTube
OZBILJNI PREGOVORI

NA POMOLU BORILAČKI SPEKTAKL KOJI BI MOGAO OBILJEŽITI 2019. GODINU! Can Velasquez se vraća protiv jednog od najatraktivnijih boraca svijeta!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2018. 18:03

Iako se ne radi o potvrđenoj informaciji od samog UFC-a, mnogi izvještaji na borilačkim portalima u SAD-u govore kako elitna promocija ozbiljno pregovara oko povratka bivšeg prvaka u teškoj kategoriji i mega zvijezde Caina Velasqueza.

Navodno je u igri super meč protiv Francisa Ngannoua, koji bi se trebao održati 17. veljače na UFC Fight Night priredbi u američkom Phoenixu. A o ovom scenariju je izvijestio i poznati novinar, reporter i insajder – Ariel Helwani.

“UFC je u ozbiljnim pregovorima oko meča između Caina Velasqueza i Francisa Ngannoua, kao glavni dvoboja UFC FN Phoenix 17. veljače. Tako mi kaže nekoliko izvora. Borba i dalje nije dogovorena, ali izvori kažu kako sve ide prema tome”, stoji u “tvitu” Helwanija.

Screenshot

Već neko vrijeme se može čuti kako je bivši prvak napokon potpuno zdrav i spreman za povratak. Navodno je u punoj formi i redovito trenira u svojoj AKA dvorani pod paskom Javiera Mendesa. Posljednji put Velasqueza smo gledali u 2016. kada je na UFC-u 200 svladao Travisa Brownea. No, uslijedile su nove ozljede, nove operacije i nove rehabilitacije. U međuvremenu smo ovog Meksikanca vidjeli i na WWE eventima pa se pričalo da bi ga mogli gledati uskoro i u pro-wrestlingu gdje bi stigao stopama Brocka Lesnara.

Ngannou je, s druge strane, nedavno prekinuo niz od dva uzastopna poraza od Stipe Miočića i Derricka Lewisa. Kada su ga svi otpisali on je uspio nokautirati Curtisa Blaydesa i ponovno se nametnuti kao top “contender”.

MMA svijet s nestrpljenjem iščekuje potvrdu ove sjajne vijesti!

Linker
23. travanj 2024 13:48