Screenshot (Instagram)
SVE JE ZABORAVIO

NA ZAMOLBU PUTINA POŠTEDIO SINA 'NAJSTROŽIH SANKCIJA', PA POZVAO MCGREGORA U DAGESTAN Khabibov otac sve je oprostio 'ludom Ircu', a ovo je dokaz

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2018. 18:37

Abulmanap Nurmagomedov, otac i trener UFC-ovog prvaka lake kategorije Khabiba, pozvao je Conora McGregora u Dagestan i još jednom potvrdio da mu ništa ne zamjera zbog uvreda koje im je Irac uputio prije UFC-a 229, piše Fightsite.hr.

McGregor je uoči borbe protiv Khabiba na UFC-u 229 izrekao razne uvrede na račun dagestanskog borca i njegove religije, nacionalnosti i obitelji te je njega i Abulmanapa nazvao “drhtavim kukavicama.”

Khabib je na priredbi u lasvegaškoj T- Mobile pobijedio McGregora prisiljavanjem na predaju u četvrtoj rundi nakon čega je pokrenuo masovnu tučnjavu između timova.

Abulmanapu je uskraćena viza i nije prisustvovao borbi u Las Vegasu, ali je kasnije javno oprostio McGregoru zbog uvreda. Da je zakopao sjekiru Nurmagomedov je ponovno pokazao tako što je McGregora pozvao na sambo turnir koji se u prosincu održava u Dagestanu.

“Istaknuti gosti, ponovno pozivam na turnir našeg bliskog prijatelja Olega Taktarova i McGregora”, rekao je Abulmanap u jednoj video snimci te kasnije dodao. “Rekao sam da mu je oprošteno, važno je biti srdačan.”

Nurmagomedov stariji je bio milostiv i prema vlastitom sinu kojeg su zbog poticanja tučnjave na UFC-u 229 čekale “najstrože sankcije.” Ipak, Abulmanap je odlučio zaboraviti cijeli incident i ne kazniti Khabiba nakon što ga je tako zamolio ruski predsjednik Vladimir Putin.

Linker
23. travanj 2024 23:04