Screenshot: Youtube
'ON NE ZNA NIŠTA O MENI...'

NAJAVA KAKVA SE RIJETKO ČUJE U BORILAČKOM SVIJETU 'Sve borce iz divizije treba biti sramota ukoliko ja osvojim titulu prvaka'

Derrick Lewis ima vrlo zanimljivo razmišljanje o tome što će se dogoditi ukoliko on postane prvak UFC-ove teške kategorije.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. studeni 2018. 13:03

Na druženju s medija, “Black Beast” je bio jako dobro raspoložen, spreman odgovarati na sva pitanja. A ona nisu sva bila jednostavna niti o ugovoru s “Popeye’s” lancem restorana brze hrane, koji je jučer potpisao. Jedno o ozbiljnijih ticalo se izjava Daniela Cormiera kako o Lewisu zna sve, ali i o tome da nije siguran koliko ima istine u tvrdnjama da trenira samo 30 minuta dnevno, piše Fight Site.

“On ne zna ništa o meni, misli da zna, ali zapravo ne zna ništa. On ne vjeruje da su mi leđa bila ozlijeđena i da sam trenirao 30 minuta. No, to je u redu. Glavno da su moja leđa sada dobra i treniram više nego što bih trebao. Čak su mi liječnici rekli da sam se pretrenirao pa sada moram odraditi neke stvari koje nikada do sada nisam”, rekao je Lewis na druženju s medija, a putem videa je prenio MMA Fighting.

Svima je jasno kako je Cormier prihvatio ovu borbu jer vidi priliku za laku pobjedu, laku zaradu te jednu obranu naslova prvaka na svom rezimeu.

“Ukoliko ne vjeruje da imam ikakve šanse, to je njegova stvar i to je u redu. Nisam imao šanse niti u jednoj UFC borbi, srećem se s time u svakoj UFC borbi do sada”, mirno je otkrio Lewis, a onda je uslijedilo pitanje o tome kako vizualizira događanja nakon što pobijedi Cormiera i postane svjetski prvak:

“Ako ja u subotu postanem prvak, cijela divizija bi se treba sramiti. Ukoliko tip bez ikakvih vještina uspije postati prvak. Ja nemam nikakvu borilačku pozadinu iza sebe i bilo bi ludo da netko takav postane prvak.

Kladionice Lewisu daju minimalne šanse, no ne bi bilo prvi puta da dođe do velikog iznenađenja. Uostalom, Lewis je više puta dokazao kako je borac kojem za pobjedu treba samo jedan udarac. Brada Daniela Cormiera će vjerojatno biti na iskušenju.

Linker
20. travanj 2024 06:18