Steve Marcus / REUTERS
TKO JE TU KOGA PREVARIO?

NAJBOGATIJI SPORTAŠ SVIJETA NIJE DUGO TREBAO ČEKATI NA ODGOVOR 'On me uspio prevariti i zato sam izgubio! Sad bih ga pobijedio bez ikakve sumnje!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2017. 15:43

Mislili smo da je priča oko boksačkog meča između Floyda Mayweathera i Conora McGregora završena, no nekako se konstantno “vadi iz naftalina” kao da dva slavna borca ipipavaju teren je li borilačka publika zainteresirana za revanš ili ne, piše Fight Site.

U utorak se oglasio Mayweather čudnom izjavom u kojoj praktički tvrdi da je “puštao McGregoru kako bi čitava stvar izgledala uvjerljivije”, a danas ponovno možemo pročitati izjave UFC prvaka koji smatra da bi u revanšu on bio taj koji bi slavio.

U intervjuu za BBC, Irac se najprije prisjetio prvog meča…

“Tako je, kako je… Izgubio sam. On je taktički genij. Promijenio je taktiku za mene tri puta, a to je znak pravog prvaka. Na koncu se odlučio na meksički stil… Ruke je dignuo gore, šake je postavio iznad obrva, spustio se i krenuo naprijed. To je ružan boksački stil. Ali, ako je uspio čak tri puta promijeniti taktiku, to je znak istinskog šampiona. Pobijedio me i svaka mu čast”, tvrdio UFC prvak koji još uvijek nije jasno rekao da se vraća u Octagon.

Naravno, bio je upitan o eventualnom revanšu, koji iz sadašnje perspektive ne izgleda atraktivno, no kada bi se zaista dogodio, vjerojatno bi ponovno bio velik uspjeh.

“Da se revanš dogodi, napravio bih neke prilagodbe. Doveo bih teže sparing partnere, radio bih više rundi, a ti sparing partneri bi me više pritiskali. Ja sam u svojim sparinzima prije meča uglavnom ispred sebe imao brze, agilne, lagane boksače. Boksače koji su se uglavnom kretali unatrag. Jer tako se inače bori Mayweather. No, on me uspio prevariti i zato sam izgubio.”

“Da dobijem priliku za revanš, to bih ispravio i pobijedio bih ga. On je u mirovini. Ne želim ga zato niti prozivati jer se radi o umirovljenom boksaču. I zato ću ga pustiti da ostane u mirovini. Možda se dogodi i revanš. Tko zna? Ali pobijedio bih ga bez ikakve sumnje…”, zaključuje “The Notorious”.

Linker
25. travanj 2024 16:47