Screenshot: Instagram
HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

NAKON KAOSA U LAS VEGASU NURMAGOMEDOV 'ZAPRIJETIO' VELIKOM ŠEFU UFC-A 'Srećom da si mi dao pojas, inače bih ti razbio auto'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. listopad 2018. 13:04

Ne stišava se bura oko meča između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora u Las Vegasu prošlog vikenda.

Nurmagomedov je gušenjem porazio McGregora i obranio pojas, a pravi šou, fizički napad i kaos koji je uslijedio nakon toga provlači se danima po medijima.

Šef UFC-a Dana White nije želio dodijeliti pojas prvaka Nurmagomedovu u oktogonu da ne bi dodatno razjario publiku u dvorani koja je velikom većinom bila na strani irskog borca, pa je Rusu na kraju pojas dodijeljen iza potzornice.

Na svom Instagram profilu Nurmagomedov je objavio fotografiju s pojasom prvaka uz skupocjeni BMW čelnika UFC-a. Uz fotografiju je stajala poruka: "Dana White, srećom da si mi dao moj pojas, inače bih ti razbio auto. Znam gdje parkiraš".

Bila je to šaljiva poruka, što dokazuje i smajlić objavljen uz nju, a objava je prikupila skoro tri milijuna lajkova u 12 sati nakon objave.

Podsjećamo, nakon Khabibove pobjede protiv McGregora White je prvaku objašnjavao zašto mu ne može javno dodijeliti pojas.

"Ako ti stavim pojas ovdje ljuti će poludjeti i početi bacati stvari u oktogon. Još će netko nastradati".

Linker
20. travanj 2024 04:49