Screenshot: Twitter
BIG COUNTRY NE OČAJAVA

NAKON OZLJEDE FILIPOVIĆA NELSON POSTAO ZAMJENA NA GRAND PRIXU I OTKRIO PLANOVE On je jedina osoba protiv kojom se zaista želim boriti, a Fedor je san

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. svibanj 2018. 12:13

Roy Nelson je bez borbe postao alternativa u Bellatorovom teškaškom Grand Prixu. Čelnik američke promocije Scott Coker je u četvrtak, naime, potvrdio da je “Big Country” neovisno o tome što nije mogao odraditi meč protiv Mirka Filipovića u Londonu, postao službena zamjena u turniru.

Na njegovo žaljenje Bellatorovi match makeri nisu uspjeli pronaći zamjenu u samo četiri dana pa je opcija da nastupi u O2 Areni na koncu propala, piše Fightsite.hr. Ipak, Nelson ne očajava…

“Turnir mi je interesantan. Mnoge stvari su se već dogodile koje nisam očekivao. Ne mogu dočekati vidjeti kako će se sve odigrati do kraja. Ako netko odustane, ja ću ući unutra. Ako ne, čekam borca koji će ostati prvi šampion…”, izjavio je Nelson za MMAFighting.

Upitan o tome tko ga sada zanima, Nelson odgovara da je Matt Mitrione osoba s kojom želi revanš. Podsjećamo kako je upravo Mitrione izbacio svog sunarodnjaka iz Grand Prixa pobjedom prije nekoliko mjeseci. Niti meč protiv Fedora Emelianenka ne bi odbio!

“Jedina osoba od svih njih s kojom se zaista želim boriti je Matt. Želim ga odvući u tu četvrtu rundu. Nakon toga, ono što me zanima je borba koji mi je svojevrsni san – protiv Fedora Emelianenka. To su jedini teškaši među natjecateljima, ostali spadaju u polutešku kategoriju”, dodaje bivša UFC zvijezda.

Upitan zašto mu čelnici Bellatora nisu uspjeli pronaći alternativu za Mirka Filipovića, “Big Coutry” odgovara kako je problem bio u ugovornim obvezama prema drugim promocijama.

“Svi koji su se ponudili boriti su imali već neke ugovore s drugim promocijama. Je li to bio ONE Championship ili neke druge promocije, nije niti bitno. Mislim da su se mnogi ponudili samo kako bi promovirali svoje ime i stvorili medijsku priču”, zaključuje Nelson.

Linker
26. travanj 2024 21:04