Screenshot / YouTube
IRAC NA NOVIM MUKAMA

NEMA KRAJA PRAVNIM PROBLEMIMA NAJVEĆE ZVIJEZDE BORILAČKOG SPORTA Žrtva McGregorovog divljanja podnosi privatnu tužbu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2018. 01:04

Michael Chiesa odlučio je pokrenuti privatnu tužbu protiv Conora McGregora za ozljede koje je pretrpio tijekom njegovog napada na autobus u travnju ove godine. Osim toga, tužiti će i dvoranu jer nije osigurala sigurnosne uvjete koji bi to spriječili.

Pravni problemi Conora McGregora ipak nisu gotovi, odnosno događa se ono za što se pretpostavljalo da bi se moglo dogoditi. Nakon što je procurila informacija kako će Irca tužiti Ray Borg, sada je poznato kako će tužbu podnijeti najveća žrtva spomenutog incidenta, Michael Chiesa. Borac lake kategorije sjedio je pokraj prozora u koji je McGregor bacio kolica te je zadobio posjekotinu, zbog koje je na kraju bio prisiljen otkazati borbu protiv Anthonya Pettisa, piše Fight Site.

Ukratko, Chiesa u tužbi spominje fizički napad, nasilje, ali i uzrokovanje emocionalnog nemira. Nema sumnje kako će veliki dio njegove tužbe zauzeti i činjenica kako je ostao bez borbe, što je značilo financijski gubitak, no također i bez potencijalne borbe za titulu, budući da bi vjerojatno on uskočio u borbu protiv Khabiba Nurmagomedova, jer bi bio najbolje rangiran borac lake kategorije u trenutku kada je Max Holloway otkazao svoj nastup. Pretpostavlja se kako će Chiesa u ovom slučaju biti zadovoljan financijskim podmirivanjem spomenuti boli te da bi moglo doći do nagodbe, pokraj koje se Irac ne bi morao osobno ukazati na sudu.

Osim McGregora, Chiesa je odlučio tužiti i Barclays Center dvoranu jer nije osigurala sigurnosne uvjete koji bi spriječili nešto poput toga što se dogodilo.

Linker
19. travanj 2024 01:34